trjarig Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #1 Yeni bir joystick aldım ve pes13 oynamak istiyorum. Sağlam bir pes13 Torrent sitesi önerirseniz çok mutlu olurum.
Yeni bir joystick aldım ve pes13 oynamak istiyorum. Sağlam bir pes13 Torrent sitesi önerirseniz çok mutlu olurum.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.842 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini 14 Temmuz 2025 #2 Sağlamindir sitesinden indir. Orada Torrent yoksa Oyunindirclub sitesine bak.
EmperortheAntares Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 835 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram Asus H410M-K I3 10100-F STRIX GTX 1050TI TOSHIBA 1 TB HDD WD 240 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2025 #3 pes2013trspi (1).rar drive.google.com Bugüne kadar hep buradan indirdim ve bir sorun çıkmadı açıkçası.
pes2013trspi (1).rar drive.google.com Bugüne kadar hep buradan indirdim ve bir sorun çıkmadı açıkçası.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.570 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Temmuz 2025 #4 trjarig dedi: Yeni bir joystick aldım ve pes13 oynamak istiyorum. Sağlam bir pes13 Torrent sitesi önerirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Tüm PES oyunlarını sorunsuz bir şekilde PS 3 emülatörü ile oynuyorum. Kurması zahmetli ama değiyor.
trjarig dedi: Yeni bir joystick aldım ve pes13 oynamak istiyorum. Sağlam bir pes13 Torrent sitesi önerirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Tüm PES oyunlarını sorunsuz bir şekilde PS 3 emülatörü ile oynuyorum. Kurması zahmetli ama değiyor.
trjarig Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #5 sanes dedi: Sağlamindir sitesinden indir. Orada Torrent yoksa Oyunindirclub sitesine bak. Genişletmek için tıkla... Sağ ol bakacağım. Arkadaşlar Oyunİndir VIP güvenli mi?
sanes dedi: Sağlamindir sitesinden indir. Orada Torrent yoksa Oyunindirclub sitesine bak. Genişletmek için tıkla... Sağ ol bakacağım. Arkadaşlar Oyunİndir VIP güvenli mi?
illumemati Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #6 Muhterem Musti dedi: Tüm pes oyunlarını sorunsuz bir şekilde PS 3 emülatörü ile oynuyorum. Kurması zahmetli ama değiyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda mı oynuyor sunuz?
Muhterem Musti dedi: Tüm pes oyunlarını sorunsuz bir şekilde PS 3 emülatörü ile oynuyorum. Kurması zahmetli ama değiyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda mı oynuyor sunuz?
trjarig Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #7 illumemati dedi: Bilgisayarda mı oynuyor sunuz? Genişletmek için tıkla... Evet.
EmperortheAntares Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 835 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram Asus H410M-K I3 10100-F STRIX GTX 1050TI TOSHIBA 1 TB HDD WD 240 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2025 #8 Muhterem Musti dedi: Tüm PES oyunlarını sorunsuz bir şekilde PS 3 emülatörü ile oynuyorum. Kurması zahmetli ama değiyor. Genişletmek için tıkla... Yama yapılmadığı için tercih etmiyorum ama buda bir yöntem. trjarig dedi: Sağ ol bakacağım. Arkadaşlar Oyunİndir VIP güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunları oradan indirdim ve bir sorun çıkmadı tabii yine de bu sizin sorumluluğunuzda. Yanlış şekilde indirip virüs bulaştırabilirsiniz.
Muhterem Musti dedi: Tüm PES oyunlarını sorunsuz bir şekilde PS 3 emülatörü ile oynuyorum. Kurması zahmetli ama değiyor. Genişletmek için tıkla... Yama yapılmadığı için tercih etmiyorum ama buda bir yöntem. trjarig dedi: Sağ ol bakacağım. Arkadaşlar Oyunİndir VIP güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunları oradan indirdim ve bir sorun çıkmadı tabii yine de bu sizin sorumluluğunuzda. Yanlış şekilde indirip virüs bulaştırabilirsiniz.
illumemati Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #9 trjarig dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl oynayabilirim ve emülatörü nereden temin edebilirim.
trjarig dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl oynayabilirim ve emülatörü nereden temin edebilirim.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.532 Makaleler 49 Çözümler 12 14 Temmuz 2025 #10 Torrent.