trjarig Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #11 EmperortheAntares dedi: Yama yapılmadığı için tercih etmiyorum ama bu da bir yöntem. Bazı oyunları oradan indirdim ve bir sorun çıkmadı tabii yine de bu sizin sorumluluğunuzda. Yanlış şekilde indirip virüs bulaştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yapacağım olmazsa artık sıfırlarız bilgisayarı.
EmperortheAntares dedi: Yama yapılmadığı için tercih etmiyorum ama bu da bir yöntem. Bazı oyunları oradan indirdim ve bir sorun çıkmadı tabii yine de bu sizin sorumluluğunuzda. Yanlış şekilde indirip virüs bulaştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yapacağım olmazsa artık sıfırlarız bilgisayarı.
illumemati Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #12 trjarig dedi: Yapacağım olmazsa artık sıfırlarız bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Bende konuyu takipteyim emülatörü nasıl ve nereden indireceğim merak ediyorum.
trjarig dedi: Yapacağım olmazsa artık sıfırlarız bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Bende konuyu takipteyim emülatörü nasıl ve nereden indireceğim merak ediyorum.
EmperortheAntares Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 835 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram Asus H410M-K I3 10100-F STRIX GTX 1050TI TOSHIBA 1 TB HDD WD 240 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2025 #13 trjarig dedi: Yapacağım olmazsa artık sıfırlarız bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin. illumemati dedi: Bende konuyu takipteyim emülatörü nasıl ve nereden indireceğim merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Emülatörün ismi RPCS3. İnternette bir sürü rehber var. Bakabilirsiniz.
trjarig dedi: Yapacağım olmazsa artık sıfırlarız bilgisayarı. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin. illumemati dedi: Bende konuyu takipteyim emülatörü nasıl ve nereden indireceğim merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Emülatörün ismi RPCS3. İnternette bir sürü rehber var. Bakabilirsiniz.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.569 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Temmuz 2025 #14 illumemati dedi: Bilgisayarda mı oynuyor sunuz? Genişletmek için tıkla... Evet.
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 932 Çözümler 6 14 Temmuz 2025 #15 trjarig dedi: Arkadaşlar Oyunİndir VIP güvenli mi? Genişletmek için tıkla... Değil.
The_Türk Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 554 Çözümler 1 Yer Türkiye 29 Temmuz 2025 #16 Internet Archive sitesinde bulabilirsin.