A alfamahmut12345 Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Arkadaşlar PES 13 indireyim dedim setupu açınca virüs var dedi. Virustota'la attım bu çıktı. Sileyim mi?
VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Arkadaşlar PES 13 indireyim dedim setupu açınca virüs var dedi. Virustota'la attım bu çıktı. Sileyim mi?
Beamng.Driver61 Picopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 İndurme bence, nereden indirdin?
A alfamahmut12345 Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #3 Beamng.Driver61 dedi: İndurme bence, nereden indirdin? Genişletmek için tıkla... Oyun İndir VIP.
Beamng.Driver61 Picopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #4 Torrent indimiştim sıkıntı yaşamadım ama yinede dimkatli ol oradanda indirilebilir.
Burdaoynayak Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 910 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #5 alfamahmut12345 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Arkadaşlar PES 13 indireyim dedim setupu açınca virüs var dedi. Virustota'la attım bu çıktı. Sileyim mi? Genişletmek için tıkla... indirmeyin false positive demek isterdim ama kaspersky ve Eset virüs algılamış virüstür Beamng.Driver61 dedi: Torrent indimiştim sıkıntı yaşamadım ama yinede dimkatli ol oradanda indirilebilir. Genişletmek için tıkla... hocam bilmeden tavsiye vermeyin!
alfamahmut12345 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Arkadaşlar PES 13 indireyim dedim setupu açınca virüs var dedi. Virustota'la attım bu çıktı. Sileyim mi? Genişletmek için tıkla... indirmeyin false positive demek isterdim ama kaspersky ve Eset virüs algılamış virüstür Beamng.Driver61 dedi: Torrent indimiştim sıkıntı yaşamadım ama yinede dimkatli ol oradanda indirilebilir. Genişletmek için tıkla... hocam bilmeden tavsiye vermeyin!
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 17 Kasım 2024 #6 alfamahmut12345 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Arkadaşlar PES 13 indireyim dedim setupu açınca virüs var dedi. Virustota'la attım bu çıktı. Sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Sil, virüs.
alfamahmut12345 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Arkadaşlar PES 13 indireyim dedim setupu açınca virüs var dedi. Virustota'la attım bu çıktı. Sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Sil, virüs.
Burdaoynayak Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 910 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #7 alfamahmut12345 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Arkadaşlar PES 13 indireyim dedim setupu açınca virüs var dedi. Virustota'la attım bu çıktı. Sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz önce silin sonra yazın ona göre yazıcam Kaspersky ve Malwarbytes ile Tam alfamahmut12345 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Arkadaşlar PES 13 indireyim dedim setupu açınca virüs var dedi. Virustota'la attım bu çıktı. Sileyim mi? Genişletmek için tıkla... tarama yapın
alfamahmut12345 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Arkadaşlar PES 13 indireyim dedim setupu açınca virüs var dedi. Virustota'la attım bu çıktı. Sileyim mi? Genişletmek için tıkla... Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz önce silin sonra yazın ona göre yazıcam Kaspersky ve Malwarbytes ile Tam alfamahmut12345 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Arkadaşlar PES 13 indireyim dedim setupu açınca virüs var dedi. Virustota'la attım bu çıktı. Sileyim mi? Genişletmek için tıkla... tarama yapın
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #8 Virüs, açmayın sakın silin.