imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #1 DLL: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com EXE: VirusTotal Sanırım sıkıntılı. Forumda güvenilir olduğu soylenen siteden indirmiştim.
DLL: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com EXE: VirusTotal Sanırım sıkıntılı. Forumda güvenilir olduğu soylenen siteden indirmiştim.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 15 Mayıs 2024 #2 İndirmeseniz daha iyi olur. Çok şüpheli görünüyor.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.842 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #3 imbaran dedi: DLL: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com EXE: VirusTotal Sanırım sıkıntılı. Forumda güvenilir olduğu soylenen siteden indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Trojan gözüküyor sorun çıkarır mı bilemeyiz hocam.
imbaran dedi: DLL: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com EXE: VirusTotal Sanırım sıkıntılı. Forumda güvenilir olduğu soylenen siteden indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Trojan gözüküyor sorun çıkarır mı bilemeyiz hocam.
patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 15 Mayıs 2024 #4 imbaran dedi: DLL: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com EXE: VirusTotal Sanırım sıkıntılı. Forumda güvenilir olduğu soylenen siteden indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Bunu indirmek PC'nize ve bilgilerinize vermiş olursunuz indirmemek en iyisi.
imbaran dedi: DLL: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com EXE: VirusTotal Sanırım sıkıntılı. Forumda güvenilir olduğu soylenen siteden indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Bunu indirmek PC'nize ve bilgilerinize vermiş olursunuz indirmemek en iyisi.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.761 Çözümler 27 15 Mayıs 2024 #5 Yok, ESET hacktool olarak görmüş virüs değil.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #6 patlıcan567 dedi: Bunu indirmek PC'nize ve bilgilerinize vermiş olursunuz indirmemek en iyisi. Genişletmek için tıkla... Şu an oynuyorum. Sanırım sağlam bir virus programı bulmam gerek. Bu da başka bir EXE VirusTotal
patlıcan567 dedi: Bunu indirmek PC'nize ve bilgilerinize vermiş olursunuz indirmemek en iyisi. Genişletmek için tıkla... Şu an oynuyorum. Sanırım sağlam bir virus programı bulmam gerek. Bu da başka bir EXE VirusTotal
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.761 Çözümler 27 15 Mayıs 2024 #7 Hocam ESET diyor ki bu HackTool crack yani kırılmış olduğu için zararlı algılanmış. Virüs değil korsan olduğu için yani.
Hocam ESET diyor ki bu HackTool crack yani kırılmış olduğu için zararlı algılanmış. Virüs değil korsan olduğu için yani.
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.769 Çözümler 18 15 Mayıs 2024 #8 Hocam virüs değil gibi crack olduğu için normal, crack olarak algılamışlar.. Nereden indirmiştiniz? Şu anda satılmadığı için söylemeniz sorun olmaz.
Hocam virüs değil gibi crack olduğu için normal, crack olarak algılamışlar.. Nereden indirmiştiniz? Şu anda satılmadığı için söylemeniz sorun olmaz.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #9 Rowaulf dedi: Trojan gözüküyor sorun çıkarır mı bilemeyiz hocam. Genişletmek için tıkla... Sildim enversosa dedi: Hocam virüs değil gibi crack olduğu için normal, crack olarak algılamışlar.. Nereden indirmiştiniz? Şu anda satılmadığı için söylemeniz sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... 534747 dedi: Kod:Panoya kopyala [URL unfurl="true"]https://repack-mechanics.com/192-pro-evolution-soccer-2013-2012-pc-repack-ot-rg-mehaniki.html[/URL] Sitenin tasarımı biraz sırıtsa da güvenilir bir repack sitesi. Genişletmek için tıkla...
Rowaulf dedi: Trojan gözüküyor sorun çıkarır mı bilemeyiz hocam. Genişletmek için tıkla... Sildim enversosa dedi: Hocam virüs değil gibi crack olduğu için normal, crack olarak algılamışlar.. Nereden indirmiştiniz? Şu anda satılmadığı için söylemeniz sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... 534747 dedi: Kod:Panoya kopyala [URL unfurl="true"]https://repack-mechanics.com/192-pro-evolution-soccer-2013-2012-pc-repack-ot-rg-mehaniki.html[/URL] Sitenin tasarımı biraz sırıtsa da güvenilir bir repack sitesi. Genişletmek için tıkla...
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.761 Çözümler 27 15 Mayıs 2024 #10 imbaran dedi: Eki Görüntüle 2196373 Sildim Genişletmek için tıkla... Avast siteyi karalisteye almış.