yagz41 Femtopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar selam, geçen gün Extreme 13 indirdim fakat oyun İngilizce, Türkçe yamayı kursam da oyuna Türkçe eklenmedi, neden olduğunu bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
Arkadaşlar selam, geçen gün Extreme 13 indirdim fakat oyun İngilizce, Türkçe yamayı kursam da oyuna Türkçe eklenmedi, neden olduğunu bilen var mı?
RashYper Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 yagz41 dedi: Arkadaşlar selam, geçen gün Extreme 13 indirdim fakat oyun İngilizce, Türkçe yamayı kursam da oyuna Türkçe eklenmedi, neden olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... belki bi yerde yanlış yapmışsındır. youtubeden falan baktınmı Artı 0 Eksi
yagz41 dedi: Arkadaşlar selam, geçen gün Extreme 13 indirdim fakat oyun İngilizce, Türkçe yamayı kursam da oyuna Türkçe eklenmedi, neden olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... belki bi yerde yanlış yapmışsındır. youtubeden falan baktınmı