PES 13'te stadyum oluşturucu nasıl açılır?

okidokimengo

Centipat
Daha fazla  
PES 13'te kendi takımımı kurdum, düzenle kısmında bulunan Stadyum'a tıkladım, stadyum oluşturucuya tıklayacakken kapalı olduğunu fark ettim.
Stadyumların bir sınırı var mı, varsa nasıl silebilirim? Stadyum oluşturucunun açılması için ne gibi yöntemler önerirsiniz?

Genellikle bir sınır var eğer bu sınıra ulaşıldıysa yeni stadyum oluşturucu kullanamazsın.
Mevcut stadyumlardan birini silerek yer aç.
Oyunun yüklü olduğu klasördeki dt07.img veya stadium klasörünü kontrol et fazla stadyum dosyalarını silerek yeni bir stadyum oluşturmayı dene.

PES 13 nasıl indirdiniz? PC mi?

Evet hocam PC indirdim başka bir cihaza inmiyor zaten.

Genellikle bir sınır var eğer bu sınıra ulaşıldıysa yeni stadyum oluşturucu kullanamazsın.
Mevcut stadyumlardan birini silerek yer aç.
Oyunun yüklü olduğu klasördeki dt07.img veya stadium klasörünü kontrol et fazla stadyum dosyalarını silerek yeni bir stadyum oluşturmayı dene.

Hocam dediğiniz gibi bir sınır olduğunu anladım lakin stadium klasörünü bulamıyorum silmek için oyundan silmek lazım galiba.

Nasıl indirdiğinizi söyler misiniz? Bende indirmek istiyorum.

"PES 2013 indir full Türkçe spiker" yazın ilk çıkan yere tıklayın.
PES 13 Drive yazan yerden indirebilirsiniz diğer linkleri pek doğru bulmuyorum indirince masaüstüne atın ardından klasöre ayıklaya basın klasördeki setup.exe'yi başlatarak dosya konumunu ayarlayıp kurulumu başlatabilirsiniz Türkçe spiker yanında geliyor isterseniz güncel 2024 kadro kurabilirsiniz sitede var Türkçe spiker kurulmuş halde değil oyunu kurduktan sonra Spiker'i kuracaksınız dosya konumuna kurmanız lazım yoksa çalışmaz güncel 2024 kadro için ise.
İçinden çıkan "Konami" dosyasını "C:/bu bilgisayar/Belgeler" kısmına atacaksınız ardından klasörde zaten aynı adda bir dosya var gibi bir şey gelecek değiştir bulunacak ona basarak 2024 kadro işiniz tamamlanır iyi oyunlar dilerim.

"PES 2013 indir full Türkçe spiker" yazın ilk çıkan yere tıklayın.
PES 13 Drive yazan yerden indirebilirsiniz diğer linkleri pek doğru bulmuyorum indirince masaüstüne atın ardından klasöre ayıklaya basın klasördeki setup.exe'yi başlatarak dosya konumunu ayarlayıp kurulumu başlatabilirsiniz Türkçe spiker yanında geliyor isterseniz güncel 2024 kadro kurabilirsiniz sitede var Türkçe spiker kurulmuş halde değil oyunu kurduktan sonra Spiker'i kuracaksınız dosya konumuna kurmanız lazım yoksa çalışmaz güncel 2024 kadro için ise.
İçinden çıkan "Konami" dosyasını "C:/bu bilgisayar/Belgeler" kısmına atacaksınız ardından klasörde zaten aynı adda bir dosya var gibi bir şey gelecek değiştir bulunacak ona basarak 2024 kadro işiniz tamamlanır iyi oyunlar dilerim.
Teşekkür ederim. Peki virüs vs. bulaşabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı