PES 17 kasıyor ve ses yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Dört_Kol

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 3060 Ventus 2X 12G OC - Lexar ARES 2x8GB 3600MHz DDR4 - MSI PRO H610ME - Intel Core i3 12100F - Dexim H238SG 180 Hz Fast IPS - Kingston NV2 1TB M2 SSD - Ajazz AJ159 Pro - E-Yooso Z87 - Rampage Mandly 7.1
Meslek
Öğrenci
Ya yemin ediyorum kafayı yiyeceğim. Sistemim PES 17'yi fazlasıyla kaldırıyor ancak maça girdiğimde ses gidiyorspiker taraftar hiçbir ses yok. Oysa ana menüde şarkı markı her şey çalıyor. Tamam bu sorun değil ancak oyunu neden ağır çekimde oynuyorum. SS'lerde gördüğünüz gibi sistem yetiyor hatta en düşük görüntülere düşürmüşüm ama hala ağır çekim.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    123,7 KB · Görüntüleme: 84
  • 2.PNG
    2.PNG
    107,8 KB · Görüntüleme: 115
Ya yemin ediyorum kafayı yiyeceğim. Sistemim PES 17'yi fazlasıyla kaldırıyor ancak maça girdiğimde ses gidiyorspiker taraftar hiçbir ses yok. Oysa ana menüde şarkı markı her şey çalıyor. Tamam bu sorun değil ancak oyunu neden ağır çekimde oynuyorum. SS'lerde gördüğünüz gibi sistem yetiyor hatta en düşük görüntülere düşürmüşüm ama hala ağır çekim.
Oyun orjinalmi?

GPU'nun yanında kötü ibaresi var. Sorunun kaynağı muhtemelen bu. Kaldırmıyor olabilir diyeceğim ama gereksinimleri karışılıyor da.

Oyunu nereden indirdiniz?

Kaç FPS alıyorsunuz?

1 yıl önce yüklemiştim. (Pes 2017 Korsan 1GB) Ses sıkıntısı vardı müzikler vardı fakat spiker yoktu.

DirectX güncelle ses gelir az önce aynı sıkıntıyı yaşıyordum şimdi çözdüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı