PES 19 güncel transfer yaması nasıl yapılır?

CevizliÜzüm

Hectopat
Daha fazla  
PES 19 için güncel transfer yaması arıyorum ama transfer yaması yerine oyunu komple değiştiren yamalarla karşılaşıyorum ve onların da linki bile yok. Smoke patch olarak geçiyor galiba dediğim yamalar. Mümkünse sadece transfer yamasının olduğu bir yama bulabileceğim bir site var mı? Veya herhangi bir şekilde transfer yaması da olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En güncel yama olarak bu var, PES 19 aktif oyuncu sayısı olarak rehabet görmediği için yeni yama yapılacağını sanmıyorum açıkcası. Sizin için bir diğer alternatif yılların eskitemediği PES 13'e geri dönmek olabilir.😀 İstediğiniz tarzda bir yama bulmak pek de mümkün gözükmüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

En güncel yama olarak bu var, PES 19 aktif oyuncu sayısı olarak rehabet görmediği için yeni yama yapılacağını sanmıyorum açıkcası. Sizin için bir diğer alternatif yılların eskitemediği PES 13'e geri dönmek olabilir.😀 İstediğiniz tarzda bir yama bulmak pek de mümkün gözükmüyor.

aşşağıda bir sürü link var hangisini indirmem gerekiyor ve rar şifresi de istiyor.

aşşağıda bir sürü link var hangisini indirmem gerekiyor ve rar şifresi de istiyor.
Hocam bildiğim kadarıyla ücretli bir yama değil metin belgesi içinde ya da youtube desc.'de şifreyi vermiş olması gerekiyor.

O oyunun maalesef ki hiçbir yerde satışı yok :(. Çok oynamak isterdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı