LuffyXNami4ever22
Hectopat
Daha fazla
1. PCSX2 Nasıl Kurabiliriz. Ve bir de içindeki lag/yavaşlama gibi sorunlarını düzeltebileciğimiz bir yöntem de var mı?Hocam pcsx2 kurun ve youtubedan yazacağım kanallarda link var bir onlara göz atın derim. Ben yarın ps 2 ye cd alacağım ve Pes 2008 we turkey yazıyor cd de ya 2006-2007 sezonu ya da 2007- 2008 sezonu. Youtubea Pes 2008 tsl yazın çıkar karşınıza. Yine yardımcı olurum.
Hocam kanal benim değil atacağım linklerden tüm sorularınıza cevap verecektir atıyorum hemen.1. PCSX2 Nasıl Kurabiliriz. Ve bir de içindeki lag/yavaşlama gibi sorunlarını düzeltebileciğimiz bir yöntem de var mı?
2. 2007/2008 sezonu için olsa iyi olur.
3. Yapacağınız yamanın içinde Bundesliga yaması da var mı?
4. Kanalınızın adı ne?
1)Pcsx2 nasıl kurulur için: 2) ps2 pes 2008 tsl yaması için: evet 2007-2008 sezonu formalardan anlarsınız rahatlıkla. Yama yapan ben değilim hocam bundesliga varmi yokmu tam göremedim.Hocam kanal benim değil atacağım linklerden tüm sorularınıza cevap verecektir atıyorum hemen.
Bu PES 6 amaHocam kanal benim değil atacağım linklerden tüm sorularınıza cevap verecektir atıyorum hemen.
1)Pcsx2 nasıl kurulur için: 2) ps2 pes 2008 tsl yaması için: evet 2007-2008 sezonu formalardan anlarsınız rahatlıkla. Yama yapan ben değilim hocam bundesliga varmi yokmu tam göremedim.
Kanalın adı Bilal yıldırım. Bu pes 6 değil winning eleven 8.Bu PES 6 ama
Bir de yamayı yapanın kanalına link alabilir miyim.
Bana mı yazdınız?Merhaba, ısrarınızda başarılı olursanız gerçekten şaşırıcam. Çünkü yabancı pes forumlarında bile pes 2008 için bir önceki ve sonraki pes serilerine göre nerdeyse hiç yama bulunamamaktadır. Olanların da linkleri kaç senelik oyun olduğu için kırıktır. PES5 hatta pes 3'ün bile yamalarının çalışan linkleri olmasına rağmen pes 2008 için olmamasının sebebi ise kendisinden önce çıkan pes/we serilerine göre kötü oynanış ve yama yapmanın daha zor olmasıdır. Ayrıca bir sebep olarak da şu olabilir 2005-06'da fb'de anelka vardı, 2008'de guiza var. GS'de hakan ş. vardı, 2008'de nonda var. Beşiktaş'ta carew vardı, 2008'de bobo var. Bilmem anlatabildim mi?
Ben pes 3,4,5,6 ve bu oyunların japonyada "winning eleven / we" olarak çıkan hallerinin yamalarını arşivliyorum. PES 2009 için bir ara extreme'i indirmiştim, duruyor mu bilmiyorum. Ama pes 2008 için malesef süper lig'i geçtim, popüler, tutmuş yada tavsiye edilen bir yama görmediğim için arşivleyemedim.
PS2 için ise en son çıkan pes serisi pes6/we10 ve sanıyorum we 2007'dir. Bunun dışında pes 2008, pes 2013 yada pes 2022 başlıklı ps2 oyunu görürseniz inanmayın, çünkü grafikler dışında oynanış %100 PES6'dır.
Bu video'da da pes serilerini oynamış olan bunu rahatça anlayacaktır;
Yok kardeş bana söylediBana mı yazdınız?
PES 9 hala duruyor, evet.Merhaba, ısrarınızda başarılı olursanız gerçekten şaşırıcam. Çünkü yabancı pes forumlarında bile pes 2008 için bir önceki ve sonraki pes serilerine göre nerdeyse hiç yama bulunamamaktadır. Olanların da linkleri kaç senelik oyun olduğu için kırıktır. PES5 hatta pes 3'ün bile yamalarının çalışan linkleri olmasına rağmen pes 2008 için olmamasının sebebi ise kendisinden önce çıkan pes/we serilerine göre kötü oynanış ve yama yapmanın daha zor olmasıdır. Ayrıca bir sebep olarak da şu olabilir 2005-06'da fb'de anelka vardı, 2008'de guiza var. GS'de hakan ş. vardı, 2008'de nonda var. Beşiktaş'ta carew vardı, 2008'de bobo var. Bilmem anlatabildim mi?
Ben pes 3,4,5,6 ve bu oyunların japonyada "winning eleven / we" olarak çıkan hallerinin yamalarını arşivliyorum. PES 2009 için bir ara extreme'i indirmiştim, duruyor mu bilmiyorum. Ama pes 2008 için malesef süper lig'i geçtim, popüler, tutmuş yada tavsiye edilen bir yama görmediğim için arşivleyemedim.
PS2 için ise en son çıkan pes serisi pes6/we10 ve sanıyorum we 2007'dir. Bunun dışında pes 2008, pes 2013 yada pes 2022 başlıklı ps2 oyunu görürseniz inanmayın, çünkü grafikler dışında oynanış %100 PES6'dır.
Evet anlatabildim ve anlıyorum. İnşallah en yakın zamanda buluruz.Merhaba, ısrarınızda başarılı olursanız gerçekten şaşırıcam. Çünkü yabancı pes forumlarında bile pes 2008 için bir önceki ve sonraki pes serilerine göre nerdeyse hiç yama bulunamamaktadır. Olanların da linkleri kaç senelik oyun olduğu için kırıktır. PES5 hatta pes 3'ün bile yamalarının çalışan linkleri olmasına rağmen pes 2008 için olmamasının sebebi ise kendisinden önce çıkan pes/we serilerine göre kötü oynanış ve yama yapmanın daha zor olmasıdır. Ayrıca bir sebep olarak da şu olabilir 2005-06'da fb'de anelka vardı, 2008'de guiza var. GS'de hakan ş. vardı, 2008'de nonda var. Beşiktaş'ta carew vardı, 2008'de bobo var. Bilmem anlatabildim mi?
Oynanış şekli beğenmiyor falan umrumda değil. Sadece PC'de herhangi bir PES oyunu için 2007/08 TSL yaması arıyordum PES 8 dedim çünkü çoğunlukla orda vardır diye düşündüm o yüzden. Başka PES oyunu olsa da olur ama 07/08 TSL yaması olsun yeter.Merhaba, ısrarınızda başarılı olursanız gerçekten şaşırıcam. Çünkü yabancı pes forumlarında bile pes 2008 için bir önceki ve sonraki pes serilerine göre nerdeyse hiç yama bulunamamaktadır. Olanların da linkleri kaç senelik oyun olduğu için kırıktır. PES5 hatta pes 3'ün bile yamalarının çalışan linkleri olmasına rağmen pes 2008 için olmamasının sebebi ise kendisinden önce çıkan pes/we serilerine göre kötü oynanış ve yama yapmanın daha zor olmasıdır. Ayrıca bir sebep olarak da şu olabilir 2005-06'da fb'de anelka vardı, 2008'de guiza var. GS'de hakan ş. vardı, 2008'de nonda var. Beşiktaş'ta carew vardı, 2008'de bobo var. Bilmem anlatabildim mi?