Daha fazla  
Arkadaşlar ben tam yıllardır PES 2008 için adam akıllı bir STSL yaması arıyorum hala bir türlü bulamadım, Onlara yapılan yamaların çoğu da toz olmuş/silinmiş/linkleri bozuldu zaten ve ne zaman diğerlerini aramaya çıksam sadece PES 2013, PES 2017, PES 2018, PES 2020, ve PES 2022 ile ilgili yamalar veya videolar gösteriyor ve ben bu durumdan çok bıktım artık, Türkçe Spiker'in linki bile kırık yaa. PES 13 için istemiyorum çünkü zaten şu an elimde var zaten. Eğer hala duran bir yama varsa atabilir veya verebilir misiniz linkini. Gerçekten çok istiyorum PES 8 için bir STSL yaması. İstediğim sezonsa 2007/08 sezonu, kesinlikle ve asla güncel değil. Güncelini zaten FIFA'dan oynuyoruz çünkü. Bu arada arkadaşlar bahsettiğim şeyi iyice bir açıklayayım çünkü bazıları yamasız kur gibi tavsiyelerde bulunmuştu, bahsettiğim şey bir lisans yaması (içinde STSL ve Bundesliga gibi liglerin de olduğu bir yama) Eğer hala varsa verebilir misiniz? Okuduğunuz için sağolun.

Arkadaşlar hadi ama 1 tane yokmu

Bekliyorum

Son düzenleme:
Hocam pcsx2 kurun ve youtubedan yazacağım kanallarda link var bir onlara göz atın derim. Ben yarın ps 2 ye cd alacağım ve Pes 2008 we turkey yazıyor cd de ya 2006-2007 sezonu ya da 2007- 2008 sezonu. Youtubea Pes 2008 tsl yazın çıkar karşınıza. Yine yardımcı olurum.

1. PCSX2 Nasıl Kurabiliriz. Ve bir de içindeki lag/yavaşlama gibi sorunlarını düzeltebileciğimiz bir yöntem de var mı?
2. 2007/2008 sezonu için olsa iyi olur.
3. Yapacağınız yamanın içinde Bundesliga yaması da var mı?
4. Kanalınızın adı ne?

Son düzenleme:
Hocam kanal benim değil atacağım linklerden tüm sorularınıza cevap verecektir atıyorum hemen.

Hocam kanal benim değil atacağım linklerden tüm sorularınıza cevap verecektir atıyorum hemen.
1)Pcsx2 nasıl kurulur için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
2) ps2 pes 2008 tsl yaması için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
evet 2007-2008 sezonu formalardan anlarsınız rahatlıkla. Yama yapan ben değilim hocam bundesliga varmi yokmu tam göremedim.

Son düzenleme:
Bu PES 6 ama

Bir de yamayı yapanın kanalına link alabilir miyim.

Son düzenleme:
Beyler başka yokmu lütfen. Bilgisayar için olsa daha iyi olur PS2 için değil, PC için.

Eğer varsa link verebilir misiniz?

Son düzenleme:
Merhaba, ısrarınızda başarılı olursanız gerçekten şaşırıcam. Çünkü yabancı pes forumlarında bile pes 2008 için bir önceki ve sonraki pes serilerine göre nerdeyse hiç yama bulunamamaktadır. Olanların da linkleri kaç senelik oyun olduğu için kırıktır. PES5 hatta pes 3'ün bile yamalarının çalışan linkleri olmasına rağmen pes 2008 için olmamasının sebebi ise kendisinden önce çıkan pes/we serilerine göre kötü oynanış ve yama yapmanın daha zor olmasıdır. Ayrıca bir sebep olarak da şu olabilir 2005-06'da fb'de anelka vardı, 2008'de guiza var. GS'de hakan ş. vardı, 2008'de nonda var. Beşiktaş'ta carew vardı, 2008'de bobo var. Bilmem anlatabildim mi?

Ben pes 3,4,5,6 ve bu oyunların japonyada "winning eleven / we" olarak çıkan hallerinin yamalarını arşivliyorum. PES 2009 için bir ara extreme'i indirmiştim, duruyor mu bilmiyorum. Ama pes 2008 için malesef süper lig'i geçtim, popüler, tutmuş yada tavsiye edilen bir yama görmediğim için arşivleyemedim.

PS2 için ise en son çıkan pes serisi pes6/we10 ve sanıyorum we 2007'dir. Bunun dışında pes 2008, pes 2013 yada pes 2022 başlıklı ps2 oyunu görürseniz inanmayın, çünkü grafikler dışında oynanış %100 PES6'dır.
Bu video'da da pes serilerini oynamış olan bunu rahatça anlayacaktır;

Bana mı yazdınız?

Bana mı yazdınız?
Yok kardeş bana söyledi

PES 9 hala duruyor, evet.

Evet anlatabildim ve anlıyorum. İnşallah en yakın zamanda buluruz.

Oynanış şekli beğenmiyor falan umrumda değil. Sadece PC'de herhangi bir PES oyunu için 2007/08 TSL yaması arıyordum PES 8 dedim çünkü çoğunlukla orda vardır diye düşündüm o yüzden. Başka PES oyunu olsa da olur ama 07/08 TSL yaması olsun yeter.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…