Müco bey
Hectopat
Merhabalar. Pes 2013 1.0 sürümünü nereden bulabilirim?
evet. orijinali olsa parası neyse veririz de maalesef yok. elinde olan paylaşsa veya paylaşan bir yer varsa link bıraksa diye açtım konuyu.Korsana girer bu. Zaten tek çözümün o.
Ben açıkcası oyunu mediafiredan indirdim. Linki atarsam sıkıntı çıkar diye atmıyorum.evet. orijinali olsa parası neyse veririz de maalesef yok. elinde olan paylaşsa veya paylaşan bir yer varsa link bıraksa diye açtım konuyu.
Korsan sürümünü indirdikten sonra bu yolu uygulaMerhabalar. Pes 2013 1.0 sürümünü nereden bulabilirim?
elimde extreme v8’li var. bunu uygularsam oluyor mu?Korsan sürümünü indirdikten sonra bu yolu uygula
Buyur ;
1.gitmen gereken yol; "C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\download"
2.Bu alana giderken gizli dosyaları açmayı unutmayınız.
3.Download klasöründe içinde bulun her şeyi silin .
4.Belgelerim klasöründen konamiyide silin.
ve oyunu açın yeni kurulmuş bir pes 2013
Kuruluysa dene istersen uyguladıktan sonra oyun sürümünü kontrol et, yalnız extreme yamasında olur mu bilemem gerçi olacağını düşünüyorum olursa buradan haber verirsin.elimde extreme v8’li var. bunu uygularsam oluyor mu?
evet olmadı.Kuruluysa dene istersen uyguladıktan sonra oyun sürümünü kontrol et, yalnız extreme yamasında olur mu bilemem gerçi olacağını düşünüyorum olursa buradan haber verirsin.
normal sürümü indirip denersen olur, extreme yamasında olmuyor yani.evet olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.