petro_2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.168 Çözümler 3 28 Kasım 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. PES 2013 indirdim şampiyonlar ligi maçı yapabiliyorum fakat normal maçı açınca çalışmayı durdurdu hatası verip atıyor. Çözümünü bilen söyleyebilir mi?
Merhaba arkadaşlar. PES 2013 indirdim şampiyonlar ligi maçı yapabiliyorum fakat normal maçı açınca çalışmayı durdurdu hatası verip atıyor. Çözümünü bilen söyleyebilir mi?
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 18 Şubat 2021 #11 Hissediyorum birazdan " bu yaptığınız hırsızlık enden crack kullanıyorsunuz " diye linçleyecekler ama bilmiyorlar ki oyunun orjinali yok... Artı 0 Eksi
Hissediyorum birazdan " bu yaptığınız hırsızlık enden crack kullanıyorsunuz " diye linçleyecekler ama bilmiyorlar ki oyunun orjinali yok...
KS KS petro_2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.168 Çözümler 3 18 Şubat 2021 #12 PhysicalDecline dedi: Hissediyorum birazdan " bu yaptığınız hırsızlık enden crack kullanıyorsunuz " diye linçleyecekler ama bilmiyorlar ki oyunun orjinali yok... Genişletmek için tıkla... Konunun üzerinden yaklaşık 3-4 ay geçti hocam. Artı 0 Eksi
PhysicalDecline dedi: Hissediyorum birazdan " bu yaptığınız hırsızlık enden crack kullanıyorsunuz " diye linçleyecekler ama bilmiyorlar ki oyunun orjinali yok... Genişletmek için tıkla... Konunun üzerinden yaklaşık 3-4 ay geçti hocam.