MertEfeSarıtaş Megapat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 317 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #1 Bilgisayarda PES 13 inik olduğunu gördüm fakat saçma bir kadro var. Sadece transfer yaması lazım indirmek için link bulamadım.
Bilgisayarda PES 13 inik olduğunu gördüm fakat saçma bir kadro var. Sadece transfer yaması lazım indirmek için link bulamadım.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.795 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #2 MertEfeSarıtaş dedi: Bilgisayarda PES 13 inik olduğunu gördüm fakat saçma bir kadro var. Sadece transfer yaması lazım indirmek için link bulamadım. Genişletmek için tıkla... Belgelerden PES 13'ün dosyalarını silerseniz düzelir diye düşünüyorum. Oyun içi ayarı da vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim. Artı 1 Eksi
MertEfeSarıtaş dedi: Bilgisayarda PES 13 inik olduğunu gördüm fakat saçma bir kadro var. Sadece transfer yaması lazım indirmek için link bulamadım. Genişletmek için tıkla... Belgelerden PES 13'ün dosyalarını silerseniz düzelir diye düşünüyorum. Oyun içi ayarı da vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim.