bbo7 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 557 Çözümler 1 26 Temmuz 2024 #51 Fifacı İcardi dedi: Bilmiyorum hocam. Oyundaki eski stadyumlar yerine eklendi stadyumlar. Genişletmek için tıkla... Hocam peki PES 2017 için stadyum yaması var mı Galatasaray ve fenerin de stadının olduğu bir yama.
Fifacı İcardi dedi: Bilmiyorum hocam. Oyundaki eski stadyumlar yerine eklendi stadyumlar. Genişletmek için tıkla... Hocam peki PES 2017 için stadyum yaması var mı Galatasaray ve fenerin de stadının olduğu bir yama.
Fifacı İcardi Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 636 Yer Madrid 28 Temmuz 2024 #52 bbo7 dedi: Hocam peki PES 2017 için stadyum yaması var mı Galatasaray ve fenerin de stadının olduğu bir yama. Genişletmek için tıkla... Extreme 17 yamasında stadyumlar olabilir PES 2017 için. Ama Galatasaray ve Fenerbahçe'nin stadyumu var mı bilmiyorum.
bbo7 dedi: Hocam peki PES 2017 için stadyum yaması var mı Galatasaray ve fenerin de stadının olduğu bir yama. Genişletmek için tıkla... Extreme 17 yamasında stadyumlar olabilir PES 2017 için. Ama Galatasaray ve Fenerbahçe'nin stadyumu var mı bilmiyorum.
bbo7 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 557 Çözümler 1 28 Temmuz 2024 #53 Fifacı İcardi dedi: Extreme 17 yamasında stadyumlar olabilir PES 2017 için. Ama Galatasaray ve Fenerbahçe'nin stadyumu var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi Extreme 17 indirerek halletim hocam sağ olun.
Fifacı İcardi dedi: Extreme 17 yamasında stadyumlar olabilir PES 2017 için. Ama Galatasaray ve Fenerbahçe'nin stadyumu var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi Extreme 17 indirerek halletim hocam sağ olun.
turbohocam Yoctopat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #54 Fifacı İcardi dedi: Kod:Panoya kopyala https://drive.google.com/file/d/1ktOMFC3fEYnrt9uFk95ErHLlbiKBdHxA/view Ben PES 2013'ü buradan indirdim sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... indirdim ama kurmak için parola istiyo sende varsa verebilir misin yada sitesi fin varmı
Fifacı İcardi dedi: Kod:Panoya kopyala https://drive.google.com/file/d/1ktOMFC3fEYnrt9uFk95ErHLlbiKBdHxA/view Ben PES 2013'ü buradan indirdim sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... indirdim ama kurmak için parola istiyo sende varsa verebilir misin yada sitesi fin varmı
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.657 Çözümler 26 16 Haziran 2025 #55 turbohocam dedi: indirdim ama kurmak için parola istiyo sende varsa verebilir misin yada sitesi fin varmı Genişletmek için tıkla... portikal.com dene.
turbohocam dedi: indirdim ama kurmak için parola istiyo sende varsa verebilir misin yada sitesi fin varmı Genişletmek için tıkla... portikal.com dene.
Fifacı İcardi Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 636 Yer Madrid 17 Haziran 2025 #56 turbohocam dedi: İndirdim ama kurmak için parola istiyor sende varsa verebilir misin ya da sitesi fin var mı? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73 Serial key lazım hocam oyunun açılması için kopyalayın kod içindeki yazıyı.
turbohocam dedi: İndirdim ama kurmak için parola istiyor sende varsa verebilir misin ya da sitesi fin var mı? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73 Serial key lazım hocam oyunun açılması için kopyalayın kod içindeki yazıyı.
B Banzuga Femtopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #57 Açmaya çalışınca hata veriyor çözümü var mı? Dosya Ekleri 1751373126074.png 21,3 KB · Görüntüleme: 21
N noblewolf4006 Yoctopat Katılım 25 Ekim 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 18:01 #58 riza_1683 dedi: Eyvallah. Peki kurulumu nasıl olacak?Ekstra birşeye ihtiyacım var mı?Yama var mı içinde? Genişletmek için tıkla... riza_1683 dedi: Eyvallah. Peki kurulumu nasıl olacak?Ekstra birşeye ihtiyacım var mı?Yama var mı içinde? Genişletmek için tıkla... hocam merhaba burdan dosyayı indirdim ancak dosyalar şifreli kurulum yapamıyorum yardımcı olabilir misin @Fifacı İcardi
riza_1683 dedi: Eyvallah. Peki kurulumu nasıl olacak?Ekstra birşeye ihtiyacım var mı?Yama var mı içinde? Genişletmek için tıkla... riza_1683 dedi: Eyvallah. Peki kurulumu nasıl olacak?Ekstra birşeye ihtiyacım var mı?Yama var mı içinde? Genişletmek için tıkla... hocam merhaba burdan dosyayı indirdim ancak dosyalar şifreli kurulum yapamıyorum yardımcı olabilir misin @Fifacı İcardi