PES 2013 indirmek istiyorum, tüm takımların olduğu tam sürüm indireceğim nereden indirebilirim? Not: Laptop kullanıyorum.
Yasak.Korsan indirebilirsin, site vermek yasak mı bilmiyorum, o yüzden veremiyeceğim.
Korsan. Oyunindir.vip ve oyunindir.club gibi yerlerden sakın indirme. Bende hep trojan (virüs) çıkıyordu o sitelerden birşey indirdiğim zaman.PES 2013 indirmek istiyorum, tüm takımların olduğu tam sürüm indireceğim nereden indirebilirim? Not: Laptop kullanıyorum.
Site vermek yasak mı bilmiyorum
Sitenin güvenilirliğinden emin miyiz hocam 11 yıllık oyunu nasıl satabiliyorlar.
Ben 2 yıldır o baştaki yazdığın siteyi kullanıyorum, sıfır sıkıntı. Sizde bir sorun var galiba.Korsan. Oyunindir.vip ve oyunindir.club gibi yerlerden sakın indirme. Bende hep trojan (virüs) çıkıyordu o sitelerden birşey indirdiğim zaman.
Laptop zaten benim cd girişi yok 2000 lerden kalma sony laptop var onda cd girişi varSitenin güvenilirliğinden emin miyiz hocam 11 yıllık oyunu nasıl satabiliyorlar.
Sitenin güvenilirliğinden emin miyiz hocam 11 yıllık oyunu nasıl satabiliyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.