Merhaba PES 13'ü görünce anılarım canlandı tekrar oynamak istiyorum herkes oy** *ndir v*p adında sitelere yönlendiriyor ama bunların içinde mining varmış, Rus sitelere yönlendiriyor zaten. Ne yapabilirim?
Ben yıldızlı yazdığın siteden hem oyunu hem modları hemde türkçe spikeri indirdim 1 yıldır oynuyorum. Bir sorun çıkarmadı.Merhaba PES 13'ü görünce anılarım canlandı tekrar oynamak istiyorum herkes oy** *ndir v*p adında sitelere yönlendiriyor ama bunların içinde mining varmış, Rus sitelere yönlendiriyor zaten. Ne yapabilirim?
Merhaba PES 13'ü görünce anılarım canlandı tekrar oynamak istiyorum herkes oy** *ndir v*p adında sitelere yönlendiriyor ama bunların içinde mining varmış, Rus sitelere yönlendiriyor zaten. Ne yapabilirim?
Yıllardır oyun indirip oynadığım bir site. Güvenilir olduğunu düşünüyorum. Ki zaten başka sitelerden indirmeye çalışsam bile genellikle hep oyunindirin dosyaları olduğunu görüyordum.
Hocam ben oradan indirdim ama sildim güvenemedim korsana destek olmadığı için yıldızla yazdım zaten portikaldan indirdim ama daha kurmadım siz hiç oynadınız mı arden papazyan da buradan indiriyormuş yamaları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.