PES 2013 nereden indirilir?

MustoCia

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba PES 13'ü görünce anılarım canlandı tekrar oynamak istiyorum herkes oy** *ndir v*p adında sitelere yönlendiriyor ama bunların içinde mining varmış, Rus sitelere yönlendiriyor zaten. Ne yapabilirim?

Merhaba PES 13'ü görünce anılarım canlandı tekrar oynamak istiyorum herkes oy** *ndir v*p adında sitelere yönlendiriyor ama bunların içinde mining varmış, Rus sitelere yönlendiriyor zaten. Ne yapabilirim?
Ben yıldızlı yazdığın siteden hem oyunu hem modları hemde türkçe spikeri indirdim 1 yıldır oynuyorum. Bir sorun çıkarmadı.

Bilgisayar ise emülatörler ve yazdıgın siteden indirebilirsin konsoldaysan PS3 zaten olabiliyor bir tek onun için tavsiyemse İstanbul'da ayteknoloji adına bir dükkan vardı yıllar önce PS3'ümü oradan almış oyunları oradan yükletmiştim hala açık galiba oraya bakabilirsin.

Yıllardır oyun indirip oynadığım bir site. Güvenilir olduğunu düşünüyorum. Ki zaten başka sitelerden indirmeye çalışsam bile genellikle hep oyunindirin dosyaları olduğunu görüyordum.

Yıllardır oyun indirip oynadığım bir site. Güvenilir olduğunu düşünüyorum. Ki zaten başka sitelerden indirmeye çalışsam bile genellikle hep oyunindirin dosyaları olduğunu görüyordum.

Hocam ben oradan indirdim ama sildim güvenemedim korsana destek olmadığı için yıldızla yazdım zaten portikaldan indirdim ama daha kurmadım siz hiç oynadınız mı arden papazyan da buradan indiriyormuş yamaları.

Hocam ben oradan indirdim ama sildim güvenemedim korsana destek olmadığı için yıldızla yazdım zaten portikaldan indirdim ama daha kurmadım siz hiç oynadınız mı arden papazyan da buradan indiriyormuş yamaları.

Kral ben ya fullprogramlarindir ya da oyunindirden oyunları indiriyordum. Peside aynı şekil indirip oynamıştık. Başkaları hakkında bilgim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı