lasthyren
Hectopat
@oles buldum, üstteki hatayı alıyorsan resimdeki yere yani diskteki Appdata klasörüne gidip ardından "Local/ Temp" kısmından bu veya buna benzer olan hata veren dosyayı temizleyebilirsin. ardından tekrar indirip kurmak istersen oyunu bu sefer defender,' ı kapatıp kurarsan olur hata vermez, kurulumu zaten biliyorsundur basit.Çözüm bulabildin mi acaba dostum?
Arkadaşlar herkese merhaba, PES 2013'ü indirdikten sonra oyunun setup kurulum aşamasında altta verdiğim hata ekrana geldi bu sorunun çözümünü bilen var mı acaba? Video veya yazılı kaynak olarak çözümünü sunarsanız çok memnun olurum.
Denemiştim o yöntem işe yaramadı, başka alternatif çözümü yok mu anlamadım. bu arada cihazda 112 GB boş alan varken şuan oyunu daha kuramadan hata verirken 93 GB alan kaldığını gösteriyor durduk yere depolama alanımdan da gitti yok mudur bir çözüm yolu? kafayı yicem.Defender açıksa kapat tekrar dene.
@oles buldum, üstteki hatayı alıyorsan resimdeki yere yani diskteki Appdata klasörüne gidip ardından "Local/ Temp" kısmından bu veya buna benzer olan hata veren dosyayı temizleyebilirsin. ardından tekrar indirip kurmak istersen oyunu bu sefer defender,' ı kapatıp kurarsan olur hata vermez, kurulumu zaten biliyorsundur basit.Çözüm bulabildin mi acaba dostum?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.