U ugurmert Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #1 PES 2013 oynuyorum ama Süper Lig yok. Bir yama ile kurulabilir mi? Güncel kadro olursa daha iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2022
PES 2013 oynuyorum ama Süper Lig yok. Bir yama ile kurulabilir mi? Güncel kadro olursa daha iyi olur.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 10 Haziran 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakabilirsiniz.
U ugurmert Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #3 Emrebeyx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kral yamayı kurdum oyun tamamen gitti fatal error veriyor.
Emrebeyx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kral yamayı kurdum oyun tamamen gitti fatal error veriyor.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 11 Haziran 2022 #4 Bende kurmuştum ama sıkıntı yok.