Çözüldü PES 2013 sürüm 1.00 olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

GigaIcardi

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-3320M CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz
Takılı RAM 4,00 GB
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
PES 2013 bende önceden yüklüydü kurulmuştu kitserver vb falan vardı sürüm 1.00 ve veri paketi 6.00'dı. Yama kurmak istedim kurduktan sonra oyundan attı önceden yüklediğim PES 13'ün sitesinden indirmiştim indirdim sürüm 1.04 oldu 1.00 yapmaya çalışıyorum olmuyor download kısmındaki dosyaları falan da sildim ama hala olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak hangi yamayı kuruyordunuz hocam?

Bende defalarca denedim 1.00 sürümünü kurmayı ama bir türlü bulupta indiremedim.
Eğer Extreme 13 V8 yamasını kurmayı deniyorsanız, yama kendisi zaten 1.00'a değiştiriyor direkt.

Yamanın otomatik kurulumu var, onun ile kurulumu yapın. Yamanın kurulumunu yaparken, dosya konumunu sizde ki yamasız PES 13'ü seçmeyi unutmayın yoksa kurulamıyor yama.

Tam olarak hangi yamayı kuruyordunuz hocam?

Bende defalarca denedim 1.00 sürümünü kurmayı ama bir türlü bulupta indiremedim.
Eğer Extreme 13 V8 yamasını kurmayı deniyorsanız, yama kendisi zaten 1.00'a değiştiriyor direkt.

Yamanın otomatik kurulumu var, onun ile kurulumu yapın. Yamanın kurulumunu yaparken, dosya konumunu sizde ki yamasız PES 13'ü seçmeyi unutmayın yoksa kurulamıyor yama.

Extreme 13 yüklemiştim oyuna girince oyundan atıyordu bende klasik oynayayım dedim oyunum 1.00'dı sildim tekrar aynı linkten indirdim( Pes 13 Link) 1.04 olarak indirmiş sadece sürümü 1.00 yapmak istiyorum.

Extreme 13 yüklemiştim oyuna girince oyundan atıyordu bende klasik oynayayım dedim oyunum 1.00'dı sildim tekrar aynı linkten indirdim( Pes 13 Link) 1.04 olarak indirmiş sadece sürümü 1.00 yapmak istiyorum.
1.00 yapmayı ayrı olarak bende çok denedim ama bulamadım bir türlü. Modsuz olarak oyanayacaksanız o linkte kini indirip oynayabilirsiniz. Extreme 13'ü yükleyince kendisi direk 1.00 yapıyor zaten.

1.00 yapmayı ayrı olarak bende çok denedim ama bulamadım bir türlü. Modsuz olarak oyanayacaksanız o linkte kini indirip oynayabilirsiniz. Extreme 13'ü yükleyince kendisi direk 1.00 yapıyor zaten.

Teşekkürler ama kitserver kurmam lazım (oyun planında gösteri maçında ve analigde oyundan atıyor) ama 1.04 kitserver bulamadım.

Tamam hallettim oyunu crackledim 1.00 oldu kitserver kurdum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı