Geroyain Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 Öyle bir taktik arıyorum ki neredeyse her takımda uygun olsun. Defans daha sıkı olsun, rahat pas yapılabilmeli gibi.
Öyle bir taktik arıyorum ki neredeyse her takımda uygun olsun. Defans daha sıkı olsun, rahat pas yapılabilmeli gibi.
BakıcıArthurMorgan Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 913 Çözümler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı 8 Aralık 2024 #2 Geroyain dedi: Öyle bir taktik arıyorum ki neredeyse her takımda uygun olsun. Defans daha sıkı olsun, rahat pas yapılabilmeli gibi. Genişletmek için tıkla... Hangi takım?
Geroyain dedi: Öyle bir taktik arıyorum ki neredeyse her takımda uygun olsun. Defans daha sıkı olsun, rahat pas yapılabilmeli gibi. Genişletmek için tıkla... Hangi takım?
Söylemem Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 580 8 Aralık 2024 #3 Geroyain dedi: Öyle bir taktik arıyorum ki neredeyse her takımda uygun olsun. Defans daha sıkı olsun, rahat pas yapılabilmeli gibi. Genişletmek için tıkla... Samed babuş öyle evrensel bir taktik oldugunu sanmıyorum ama 5 3 2 1 ile genelde gol yemezsin.
Geroyain dedi: Öyle bir taktik arıyorum ki neredeyse her takımda uygun olsun. Defans daha sıkı olsun, rahat pas yapılabilmeli gibi. Genişletmek için tıkla... Samed babuş öyle evrensel bir taktik oldugunu sanmıyorum ama 5 3 2 1 ile genelde gol yemezsin.
Geroyain Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #4 BakıcıArthurMorgan dedi: Hangi takım? Genişletmek için tıkla... Belirli bir takım yok hocam ama eğer gerekiyorsa ağırlıklı olarak Liverpool, juventus oynuyorum. Söylemem dedi: Samed babuş öyle evrensel bir taktik oldugunu sanmıyorum ama 5 3 2 1 ile genelde gol yemezsin. Genişletmek için tıkla... Babuş vallahi bulsak dadından yenmez.
BakıcıArthurMorgan dedi: Hangi takım? Genişletmek için tıkla... Belirli bir takım yok hocam ama eğer gerekiyorsa ağırlıklı olarak Liverpool, juventus oynuyorum. Söylemem dedi: Samed babuş öyle evrensel bir taktik oldugunu sanmıyorum ama 5 3 2 1 ile genelde gol yemezsin. Genişletmek için tıkla... Babuş vallahi bulsak dadından yenmez.