ogulcan_dogann22 Decapat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar öncelikle hayırlı cumalar sorum şu ben PES 2013 oynamak istiyorum arkadaşımla fakat tek bilgisayarda iki klavye ile oynamak istiyorum böyle bir şey araştırdığıma göre mevcut nasıl yapıldığını bilen varsa yazabilir mi?
Arkadaşlar öncelikle hayırlı cumalar sorum şu ben PES 2013 oynamak istiyorum arkadaşımla fakat tek bilgisayarda iki klavye ile oynamak istiyorum böyle bir şey araştırdığıma göre mevcut nasıl yapıldığını bilen varsa yazabilir mi?
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2021 #2 Ppjoy adlı uygulamayı kullanabilirsin YouTube da videosu var. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS ogulcan_dogann22 Decapat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #3 emirtmurr dedi: Ppjoy adlı uygulamayı kullanabilirsin YouTube da videosu var. Genişletmek için tıkla... Peki aynı şekilde oluyor mu tuş kombinasyonları? Artı 0 Eksi
emirtmurr dedi: Ppjoy adlı uygulamayı kullanabilirsin YouTube da videosu var. Genişletmek için tıkla... Peki aynı şekilde oluyor mu tuş kombinasyonları?
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2021 #4 Ayarlarsın uygulamadan. Artı 0 Eksi
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 15 Ocak 2021 #5 Gaming keyboard splitter kullanın. Biz oyun oynarken kullanıyoruz. İndirmek için bu linke: Download Gaming Keyboard Splitter 2.2.0.0 Nasıl yapılacağını izlemek için bu linke: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gidiniz. Artı 0 Eksi
Gaming keyboard splitter kullanın. Biz oyun oynarken kullanıyoruz. İndirmek için bu linke: Download Gaming Keyboard Splitter 2.2.0.0 Nasıl yapılacağını izlemek için bu linke: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gidiniz.
KS KS ogulcan_dogann22 Decapat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #6 Silinen üye dedi: Ppjoy kullanın. Biz oyun oynarken kullanıyoruz. İndirmek için bu linke: Download Gaming Keyboard Splitter 2.2.0.0 Nasıl yapılacağını Türkçe anlatım ile izlemek için bu linke: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et gidiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakalım inşallah olur. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ppjoy kullanın. Biz oyun oynarken kullanıyoruz. İndirmek için bu linke: Download Gaming Keyboard Splitter 2.2.0.0 Nasıl yapılacağını Türkçe anlatım ile izlemek için bu linke: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et gidiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bakalım inşallah olur.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #7 Hocam, bu videoda anlatım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Hocam, bu videoda anlatım var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et