Çözüm PES 2013 VRAM 128 MB Hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yukarıdaki adımları okumadınız bile... Okuyun, ondan sonra bir sorun yaşarsanız yardım isteyin.

Öncelikle Technopat üyesi olduğum için mutluyum. İlk bilgisayar kullanımını 1998'de yaptım daha çocuktum İlk bilgisayarımı ise 2010 yılında almıştım. Öncesinde hep internet kafelerden erişim ve imkanlar sağlıyordum. Ben de 2010 yılından beri kopya oyunlar oynadım. Sevdiğim oyunlarda vardı ancak Technopat Sosyal üyesi olduktan sonra daha bilinçli bir bilgisayar kullanıcısı oldum. Anladım ki kopya korsan oyunların, ve lisanslı ücretli yazılım ve programların izni olmadan crack ve kopya dosyalar ile bilgisayarımıza Full erişim kullanımı sunan sitelere de asla güvenilmeyeceğini anladım. Kopya oyun ve programlardaki dosyaların birçoğunun bilgisayara zarar verdiği ortada. Bazıları bu programları kullanmak için Windows 10 işletim sistemindeki Defender güvenlik duvarını kapatıyorlar ya da bazı programlar da kalıcı devre dışı bırakıyorlar. Ben pek tavsiye etmem çünkü ne kadar önemsiz gibi görünse de mutlaka bilgisayarımızın işletim sisteminde sık sık güncel tutulmalıdır. Ve güvenli olmayan programlara erişim verilmemelidir. Technopat ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu forum sayesinde çok değerli bilgilere ulaştım ve mümkün olduğu sürece de bu bilgilerden yararlanmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarıma buradan tavsiyem kopya korsan oyun yüklemeyin. Kendi resmi sitelerinden satın almanızı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben kitserveri kursamda kurmasamda uyarı vermiyor ve 1080P'de oyun aşırı kasıyor sürücüleride kurdum ama kasıyor diğer ondan kötü olan Laptop'da kasmıyor. Ekran kartı Intel HD Graphics 5500.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…