PES 2013 VRAM hatası

9718

Hectopat
Bilgisayarıma format atılmadan önce oynayabildiğim oyunu formattan sonra oynayamıyorum. Video kartınız gerekli özellikleri karşılamıyor yazısı çıkıyor. Kitserver çözümünü denedim olmadı, IOBit programından ekran kartı güncelledim olmadı.

INTEL HD GRAPHICS 3000

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim ama bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulamadı yazıyor.

O zaman sisteminizde sadece HD 3000 var ve HD 3000 ile oyunu oynayamazsınız.

Recep abi benzer sorun bende de var. 5 dk önce kurdum pes 2013 oyununu ve gt 740m ekran kartını ve ram'i görmüyo, kötü yazıyor. Varsayılan ekran kartı olarak yüsek performanslı nvidia diyorum yinede sistem özellikleri ekran kartı falan düşük diye hata alıyorum. Güncelleştirdim zaten ekran kartını. Sorun nedir bilemiyorum.

Birincisi, oyunun korsan sürümü kulanıyorsun. Oyunu aynı zamanda da güncellemediğinden dolayı belki bu sorunu yaşıyorsun.

İkincisi, nVidia Control Panelde yanlış Exe dosyasını seçiyorsun büyük ihtimalle.

Doğru Exe dosyasını seçiyorum ve ayrıca en son güncel sürümünde Recep abi, çünkü masaüstü pc'inde de oynuyodum hattaha ekran kartı 9500 gt iken, internetten baktım bütün pes serisinde böyle bir sorun var laptoplar açısından çözemedim hala ama yinede yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…