YagizGrgn Femtopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #1 Dün PES 2016 aldım kuzenime fakat Avrupa takımlarında 8 takım falan var. GS falan yok güncelleme yapılmamış yapalım dedik ikide bir code: Fddn533 hatası veriyor. Nete falan da bağlı PS3. Anlamadım 1 gündür bunla uğraşıyorum.
Dün PES 2016 aldım kuzenime fakat Avrupa takımlarında 8 takım falan var. GS falan yok güncelleme yapılmamış yapalım dedik ikide bir code: Fddn533 hatası veriyor. Nete falan da bağlı PS3. Anlamadım 1 gündür bunla uğraşıyorum.
Onur5217 Megapat Katılım 19 Kasım 2015 Mesajlar 197 Makaleler 1 Yer Ünye/Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #2 Yanlış bilmiyorsam FDDN533 hatası canlı güncelleme ile alakalı. Zaten sunucular kapalı. O yüzden canlı güncelleme alamaz oyun. Artı 0 Eksi
Yanlış bilmiyorsam FDDN533 hatası canlı güncelleme ile alakalı. Zaten sunucular kapalı. O yüzden canlı güncelleme alamaz oyun.
KS KS YagizGrgn Femtopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #3 Onur5217 dedi: Yanlış bilmiyorsam fddn533 hatası canlı güncelleme ile alakalı. Zaten sunucular kapalı. O yüzden canlı güncelleme alamaz oyun. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yani kaldı böyle peki pesi bozmadan bir yama falan olmas mı PS3 için. Artı 0 Eksi
Onur5217 dedi: Yanlış bilmiyorsam fddn533 hatası canlı güncelleme ile alakalı. Zaten sunucular kapalı. O yüzden canlı güncelleme alamaz oyun. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yani kaldı böyle peki pesi bozmadan bir yama falan olmas mı PS3 için.