PES 2016 PC nereden temin edebilirim?

Korsan yazılım desteklemiyoruz. Lütfen buradan temin ediniz :

Korsan yazılım desteklemiyoruz. Lütfen buradan temin ediniz :
PES 2016 için bu fiyat aşırı fazla. Ben arkadaşın yerinde olsam 2019 alırdım. PES 2016 için Online kapalı. Sistemin 2019 kaldırmıyorsa ya çok daha ucuza 2016 bulmaya bak ya da 2017'de istiyorsan alabilirsin. 2017'nin yakın sistem gereksinimleri var diye hatırlıyorum.

Bence ölü bir oyuna 126₺ vermek saçmalık olur. Onun yerine 2019 alınabilir. Gerçi 2019'un ömrünü doldurmasına da az kaldı ama yine oynanabilir durumdadır herhalde. İsterseniz PES 2020'yi bekleyin.

PES 2016 artık online oynanmıyor. Eğer online oynamak istiyorsanız PES 2019 lite var. Ücretsiz olarak myclub modunu oynayabiliyorsunuz. Offline oynamak için alacaksanız PES 2016 ikinci el olarak alırsan daha uyguna bir hesap bulabilirsin.

Sistemimi değiştirdim pes 2019 kaldırıyor fakat ps4 oynanış olarak 2016 bana göre daha önde korsan yazılım harici mantıklı fiyat veren site var mı diye sormak istemiştim fakat yine gelmiş bazıları

merhaba konuyu yenıden acıyorum ama bu pes 2016 2017 gibi oyunları nasıl temin edebilirim sadece kendim oynamak istyorum onlian oynamak gıbı bır nıyetim yok

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı