PES 2016'da ekran kırılması

Yer
İstanbul
Daha fazla  
PES 6 oynarken ekran kırılması yaşıyorum. Birkaç kişi V-Sync aç demiş ama oyunun içinde öyle bir şey bulamadım.

Son düzenleme:
AMD Radeon uygulamasında "Global Settings" bölümü olmalı, o kısımda dikey eşitlemeyi bekle seçeneği olması lazım, orayı kontrol eder misiniz?

AMD Radeon uygulamasında "Global Settings" bölümü olmalı, o kısımda dikey eşitlemeyi bekle seçeneği olması lazım, orayı kontrol eder misiniz?
Ya arkadaşlar bu başlığa pes 6 yazdım, moderatörler pes 2016 yazmış. Şaka gibi

Napicam onu açayım mı

Napicam onu açayım mı

Ya arkadaşlar bu başlığa pes 6 yazdım, moderatörler pes 2016 yazmış. Şaka gibi

Napicam onu açayım mı

Napicam onu açayım mı
Evet o seçeneği aktif edip bir daha deneyin. PES 2006 veya 2016 olması fark etmez, sorunun çözümü bu olmalı.

Öyle yaptım açık durumda yapıyorum ama yine olmuyor.. delirecegim

O halde deneme yanılma yolundan ilerleyelim. Önceki mesajda bahsettiğim seçeneği tekrardan OFF durumuna getirin ve kaydedip uygulamayı kapatın. Daha sonrasında şuradaki videoda bahsedilen adımları deneyin. Videoda bahsedilmiş zaten ama tekrardan hatırlatmakta fayda var, "Scanline Sync" kısmına gireceğiniz değerler tamamen deneme-yanılma yoluyla belirleniyor. Referans olarak öncelikle videodaki değerleri deneyin, daha sonrasına kendi değerlerinizi bulursunuz zaten. Uygulama kurulduktan sonra açılmıyor gibi olabilir, merak etmeyin açılıyor ama görev çubuğuna düşüyor. Oradan açabilirsiniz. Ayrıca oyun boyunca arkada açık kalsın uygulama. Deneyin, olmazsa tekrardan yazın cevap bekliyor olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…