Bunun hakkında Process Monitör kullanarak ve Technopat'ın yaptığı videoyu izledim fakat bu konulara yabancı olduğum için anlayamadım ne olur yardım edin.
Eğer Windows 10 64 Bit All in one runtimes aracını indirirseniz sorun çözülecektir. Eğer ki Windows 10 yerine farklı bir işletim sistemi kullanıyorsanız yazdığım şeyin 10 ve 64 Bit kısmını değiştirerek aratınız. All in One Runtimes
Eğer Windows 10 64 Bit All in one runtimes aracını indirirseniz sorun çözülecektir. Eğer ki Windows 10 yerine farklı bir işletim sistemi kullanıyorsanız yazdığım şeyin 10 ve 64 Bit kısmını değiştirerek aratınız. All in One Runtimes
Bu sorun salt Redist ya da salt DirectX kaynaklı değil. Bu yüzden AIO runtime sorunu çözemeyebilir. Kaldı ki mevcut DLL dosyalarının üstüne yazamıyorsa -ki bildiğim kadarıyla yazamıyor- hiç çözemez.