R Rambodavut Hectopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2017 #1 Abi AMD ekran kartına nasıl geçebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2017
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Ocak 2017 #2 Bu rehberden faydalanabilirsin: AMD Crimson Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandırma | Technopat Sosyal
Bu rehberden faydalanabilirsin: AMD Crimson Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandırma | Technopat Sosyal
Z zehirx Hectopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 134 Çözümler 2 26 Aralık 2018 #3 Recep Baltaş dedi: Bu rehberden faydalanabilirsin: AMD Crimson Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandırma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Biz bunları çok denedik Recep abi hiç işe yaramıyor. Neredeyse hiçbir oyunu amd harici ekran kartıyla açamıyorum win10 sistem ayarlarından grafik ayarlarına da ekledim ekran kartını seçtim ama malesef çözümsüz. bios ve sürücülerde güncel
Recep Baltaş dedi: Bu rehberden faydalanabilirsin: AMD Crimson Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandırma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Biz bunları çok denedik Recep abi hiç işe yaramıyor. Neredeyse hiçbir oyunu amd harici ekran kartıyla açamıyorum win10 sistem ayarlarından grafik ayarlarına da ekledim ekran kartını seçtim ama malesef çözümsüz. bios ve sürücülerde güncel