KIKU43BJK Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #1 Selam, PES 2017 oynarken böyle bir hata oldu oyun içi de böyle gözükmekte oyuncular, nasıl düzeltirim?
Selam, PES 2017 oynarken böyle bir hata oldu oyun içi de böyle gözükmekte oyuncular, nasıl düzeltirim?
KS KS KIKU43BJK Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #3 v7xbc dedi: Yama falan kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir şey kurmadım. v7xbc dedi: Yama falan kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Varmış bir kontrol ettim de forma yaması onu silince düzeliyor ama ona ihtiyacım var nasıl yapacağım? Son düzenleme: 28 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
v7xbc dedi: Yama falan kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir şey kurmadım. v7xbc dedi: Yama falan kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Varmış bir kontrol ettim de forma yaması onu silince düzeliyor ama ona ihtiyacım var nasıl yapacağım?
V v7xbc Femtopat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 84 29 Şubat 2024 #4 KIKU43BJK dedi: Hayır hiçbir şey kurmadım. Varmış bir kontrol ettim de forma yaması onu silince düzeliyor ama ona ihtiyacım var nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hangi programla oyuna aktarıyorsun formaları. Artı 0 Eksi
KIKU43BJK dedi: Hayır hiçbir şey kurmadım. Varmış bir kontrol ettim de forma yaması onu silince düzeliyor ama ona ihtiyacım var nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hangi programla oyuna aktarıyorsun formaları.
uuradymn Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #5 Zaten forma giydikleri için o görünmeyen kısımların yerinde formalar olması lazımdı. Forma yaması falan kurduysan ondan kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
Zaten forma giydikleri için o görünmeyen kısımların yerinde formalar olması lazımdı. Forma yaması falan kurduysan ondan kaynaklı olabilir.
KS KS KIKU43BJK Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #6 v7xbc dedi: Hangi programla oyuna aktarıyorsun formaları. Genişletmek için tıkla... Hocam PES 2017 kaldırdım 19 vardı kasıyor diyerekten kaldırmıştım onu yükledim onu oynuyorum hiç sorun yok. Artı 0 Eksi
v7xbc dedi: Hangi programla oyuna aktarıyorsun formaları. Genişletmek için tıkla... Hocam PES 2017 kaldırdım 19 vardı kasıyor diyerekten kaldırmıştım onu yükledim onu oynuyorum hiç sorun yok.