U unknownplayer Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 74 15 Mart 2021 #1 Orijinal Steam ürünü olan PES 2017 ürünüme transfer ve takım yaması yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Bildiğiniz bir link var mı? Transfer: Güncel takımlar. Takım: Türkiye Süper Lig'i takımları, Bundesliga takımları vb. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2021
Orijinal Steam ürünü olan PES 2017 ürünüme transfer ve takım yaması yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Bildiğiniz bir link var mı? Transfer: Güncel takımlar. Takım: Türkiye Süper Lig'i takımları, Bundesliga takımları vb.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2021 #2 Smokepatch var onu önerebilirim. Artı 1 Eksi
KS KS U unknownplayer Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 74 16 Mart 2021 #3 anılDLL dedi: Smokepatch var onu önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Söylediğin siteye girdim fakat indirme linki bulamadım link atabilir misin? Artı 0 Eksi
anılDLL dedi: Smokepatch var onu önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Söylediğin siteye girdim fakat indirme linki bulamadım link atabilir misin?
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2021 #4 unknownplayer dedi: Söylediğin siteye girdim fakat indirme linki bulamadım link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu kurman gereken yama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da son sezon transfer yaması Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
unknownplayer dedi: Söylediğin siteye girdim fakat indirme linki bulamadım link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bu kurman gereken yama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da son sezon transfer yaması Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS U unknownplayer Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 74 16 Mart 2021 #5 anılDLL dedi: Bu kurman gereken yama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da son sezon transfer yaması Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yaptım Süper Lig olmaması bir eksi fakat Galatasaray bana yetiyor. Artı 0 Eksi
anılDLL dedi: Bu kurman gereken yama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da son sezon transfer yaması Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yaptım Süper Lig olmaması bir eksi fakat Galatasaray bana yetiyor.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2021 #6 unknownplayer dedi: Teşekkürler yaptım Süper Lig olmaması bir eksi fakat Galatasaray bana yetiyor. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek dostum. Artı 0 Eksi
unknownplayer dedi: Teşekkürler yaptım Süper Lig olmaması bir eksi fakat Galatasaray bana yetiyor. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek dostum.