redmiapplepact Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #1 PES 2017 için transfer yaması önerisi verebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2023
EmreYildiz Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 384 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #2 Smoke patch var ben oradan yama indiriyorum hep öneririm.
redmiapplepact Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 475 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #3 EmreYildiz dedi: Smoke patch var ben oradan yama indiriyorum hep öneririm. Genişletmek için tıkla... Link atar mısınız lütfen?
EmreYildiz dedi: Smoke patch var ben oradan yama indiriyorum hep öneririm. Genişletmek için tıkla... Link atar mısınız lütfen?
EmreYildiz Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 384 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #4 redmiapplepact dedi: Link atar mısınız lütfen? Genişletmek için tıkla... Hocam bu kanal nasıl yapıldığını anlatıyor izleyip yapabilirsiniz. Bu arada sadece transfer yaması değil, yüz yamaları, stadyum yamaları vs. de var aynı yer yapıyor yamaları. Kanalda bulabilirsiniz yapılış videolarını. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et PES2017 SmokePatch17 v4 SmokePatch Football Life: Download the latest version free for PC. updated rosters and content, enhanced graphics, and simulation gameplay. www.pessmokepatch.com
redmiapplepact dedi: Link atar mısınız lütfen? Genişletmek için tıkla... Hocam bu kanal nasıl yapıldığını anlatıyor izleyip yapabilirsiniz. Bu arada sadece transfer yaması değil, yüz yamaları, stadyum yamaları vs. de var aynı yer yapıyor yamaları. Kanalda bulabilirsiniz yapılış videolarını. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et PES2017 SmokePatch17 v4 SmokePatch Football Life: Download the latest version free for PC. updated rosters and content, enhanced graphics, and simulation gameplay. www.pessmokepatch.com