PES 2017'yi Gamepad ile oynamak için ek ayar gerekli mi?

Samed Kaya

Femtopat
Daha fazla  
PES 2017'yi gamepad ile oynarken oyun içi bir ayar yapmamız gerekiyor mu yoksa direkt gamepad'i takıp oynayabiliyor muyuz? (tek başıma tek gamepad ile oynayacağım.)

Gamepad'ı takın, sonra sürücüleri kurup oyunun kurulu olduğu dosya konumundan settings adında bir uygulama var. Onu açın ve tuşları ayarlayın. Eğer gamepad titreşimli ise titreşimide oyun içi ayarlardan açabilirsiniz.
Gamepad markası nedir bu arada?

Gamepadi daha almadım.Almadan önce bir araştırayım dedim.Bu arada pes 2017 de settings kısmındaki tuşlar xbox gamepadlerine göre hazırlanmış.Benim almayı düşündüğüm gamepad playstation daki gibi olanlar.Bu durum için ne yapmam gerekir.
Gamepad'ı takın, sonra sürücüleri kurup oyunun kurulu olduğu dosya konumundan settings adında bir uygulama var. Onu açın ve tuşları ayarlayın. Eğer gamepad titreşimli ise titreşimide oyun içi ayarlardan açabilirsiniz.
Gamepad markası nedir bu arada?
snopy almayı düşünüyorum bu arada

Gamepadi daha almadım. Almadan önce bir araştırayım dedim. Bu arada PES 2017 de settings kısmındaki tuşlar Xbox gamepadlerine göre hazırlanmış. Benim almayı düşündüğüm gamepad PlayStation'daki gibi olanlar. Bu durum için ne yapmam gerekir.

Snopy almayı düşünüyorum bu arada

Bütçeniz nedir? Bazı Snoopy markaları kötü oluyor da.

Gamepadi daha almadım.Almadan önce bir araştırayım dedim.Bu arada pes 2017 de settings kısmındaki tuşlar xbox gamepadlerine göre hazırlanmış.Benim almayı düşündüğüm gamepad playstation daki gibi olanlar.Bu durum için ne yapmam gerekir.

snopy almayı düşünüyorum bu arada
XBOX 360 Controlleri almayı düşünebilirsiniz, yaklaşık 3-4 yıldır sıkıntısız kullanıyorum ve çok memnunum. USB'yi bilgisayara taktığınız anda kullanmaya başlayabiliyorsunuz ekstra bir yazılım vs. gerekmiyor.

Onlar çok pahalı.Bütçe en fazla 70 tl.70 tl ye kadar gamepad önerirseniz çok mutlu olurum.Not:usb yi taktığım anda yazılım gerektirmeden kullanabileceğim bir gamepad olursa çok sevinirim

Onlar çok pahalı.Bütçe en fazla 70 tl.70 tl ye kadar gamepad önerirseniz çok mutlu olurum.Not:usb yi taktığım anda yazılım gerektirmeden kullanabileceğim bir gamepad olursa çok sevinirim

Ne yapın ne edin bunu alın. Ucuza kaçmayın, yıllardır kullanıyorum diyorum, işimi görüyor diyorum, kalite diyorum kalite!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı