PES 2018 açılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

617652

Decapat
Bilgisayara PES 2018'i yükledim ama açılmıyor. Yardım eder misiniz?

Korsana destek verilmiyor. Korsan oyunlarda böyle hataların olması çok normal.
Hocam anladık korsana destek verilmiyor forumda ama maddelere bakın. Oyun satılmıyorsa geçerli değil yazıyor.

Korsan içeriklere link vermeyin, istemeyin, orijinal kullananlara hakaret etmeyin. Korsan oyunlara teknik destek vermek bazı istisnai durumlar hariç yasaktır. Bu istisnalar:
Kullanıcının ilk konusu.
Oyun hiçbir dijital platformda satılmıyor.
Kullanıcı ilk kez korsan konusu açacaksa ve bu konuda da sistemsel bir sorun söz konusuysa destek verilebilir.

Hocam anladık korsana destek verilmiyor forumda ama maddelere bakın. Oyun satılmıyorsa geçerli değil yazıyor.

Korsan içeriklere link vermeyin, istemeyin, orijinal kullananlara hakaret etmeyin. Korsan oyunlara teknik destek vermek bazı istisnai durumlar hariç yasaktır. Bu istisnalar:
Kullanıcının ilk konusu.
Oyun hiçbir dijital platformda satılmıyor.
Kullanıcı ilk kez korsan konusu açacaksa ve bu konuda da sistemsel bir sorun söz konusuysa destek verilebilir.

Bu sorunun çözümünü biz bilemeyiz. Oyun korsan olduğu için korsan oyunlarda boyutu azaltmak için dosyalar silinebiliyor, oyun dosyalarına işlem yapılabiliyor. Bunları biz bilemeyiz. Belki yaptığı crack ile uyumlu değildir. Bilemiyorum yani. Korsan bir oyun olduğu için çok doğal bir durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı