PES 2018 açılmıyor

topraklantz

Decapat
Daha fazla  
İndirdiğim PES 18 oyunu her türlü yolu denesem de açılmıyor. klasörden çıkarttım, ayıkladım ,dedıgı tüm programları kurdum fakat oyunu açtıgımda halen siyah ekran vermeye devam ediyor, sorunu yaşayan ya da bilgisi olan biri yardım ederse teşekkür ederim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirdiğim PES 18 oyunu her türlü yolu denesem de açılmıyor. Klasörden çıkarttım, ayıkladım, dedıgı tüm programları kurdum fakat oyunu açtıgımda halen siyah ekran vermeye devam ediyor, sorunu yaşayan ya da bilgisi olan biri yardım ederse teşekkür ederim?

Hocam başka setup denediniz mi?

İndirdiğim PES 18 oyunu her türlü yolu denesem de açılmıyor. Klasörden çıkarttım, ayıkladım, dedıgı tüm programları kurdum fakat oyunu açtıgımda halen siyah ekran vermeye devam ediyor, sorunu yaşayan ya da bilgisi olan biri yardım ederse teşekkür ederim?

Hocam bu sitenin setupları güvenilir isterseniz deneyin.

Toprakın yaşadığı dünyada Arda Güler var!

Bravo Arda!👏👏👏👏👏

İndirdiğim PES 18 oyunu her türlü yolu denesem de açılmıyor. klasörden çıkarttım, ayıkladım ,dedıgı tüm programları kurdum fakat oyunu açtıgımda halen siyah ekran vermeye devam ediyor, sorunu yaşayan ya da bilgisi olan biri yardım ederse teşekkür ederim?

Toprakın yaşadığı dünyada Arda Güler var!

Bravo Arda!👏👏👏👏👏
Bravo Kenan Yıldız

Hocam steamripten kurmusken tekrar kurmayayım demiştim ama denerim teşekkürler

Hocam başka setup denediniz mi?

Hocam bu sitenin setupları güvenilir isterseniz deneyin.
Başka setup denemedim ama bunu denerim teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı