Zeus7 Femtopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 RAM 8 Ekran kartı Geforce 820m İşlemci Intel Core i5 5200U Windows 8.1 işletim sistemim var. Oyun için gerekli olan yazılımları yükledim bildiğim kadarıyla ama hala oyun açılmadan durduruldu hatası alıyorum. Sorunu bilen birisi var mı? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2022
Windows 8.1 işletim sistemim var. Oyun için gerekli olan yazılımları yükledim bildiğim kadarıyla ama hala oyun açılmadan durduruldu hatası alıyorum. Sorunu bilen birisi var mı? Teşekkürler.
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 853 Çözümler 28 27 Ağustos 2022 #2 Oyunu yönetici olarak başlatmayı dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS Zeus7 Femtopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #3 Châi dedi: Oyunu yönetici olarak başlatmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey olmadı. Artı 0 Eksi
Châi dedi: Oyunu yönetici olarak başlatmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey olmadı.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 27 Ağustos 2022 #4 Sorun ayrıntılarını görüntüle'ye tıkladığınızda ne yazıyor SS'ini atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 27 Ağustos 2022 #5 Uyumluluk sorunu programı özelliklerden açıp uyumluluğu Windows 7'ya da Windows 7 SP1 yapın düzelebilir. Artı 0 Eksi
Uyumluluk sorunu programı özelliklerden açıp uyumluluğu Windows 7'ya da Windows 7 SP1 yapın düzelebilir.
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.989 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2022 #6 Process Monitor ile bakabilirsiniz. Recep abinin böyle bir videosu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Process Monitor ile bakabilirsiniz. Recep abinin böyle bir videosu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Zeus7 Femtopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #7 AlexFergusonHayranı dedi: Sorun ayrıntılarını görüntüle'ye tıkladığınızda ne yazıyor SS'ini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Emrebeyx dedi: Uyumluluk sorunu programı özelliklerden açıp uyumluluğu Windows 7'ya da Windows 7 SP1 yapın düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef utkuymus dedi: Process Monitor ile bakabilirsiniz. Recep abinin böyle bir videosu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... En az bi 20 tane name not found var Son düzenleme: 27 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
AlexFergusonHayranı dedi: Sorun ayrıntılarını görüntüle'ye tıkladığınızda ne yazıyor SS'ini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Emrebeyx dedi: Uyumluluk sorunu programı özelliklerden açıp uyumluluğu Windows 7'ya da Windows 7 SP1 yapın düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef utkuymus dedi: Process Monitor ile bakabilirsiniz. Recep abinin böyle bir videosu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... En az bi 20 tane name not found var