PES 2018 oyun deneyimi

275713

Hectopat
Makaleler
16

Sevdiğim pes serilerinin arasında en iyi bulduğum seri diyebilirim çünkü benim peste oynadığım oyun modu ana lig PES 20 ve 21 gibi serilerde ana ligde oluşturduğunuz teknik direktörler bilindik isimler (r. Carlos, zıco, maradona.) Tamam ana lig geliştiriyorsun iyi güzelde neden biz teknik direktörümüzü kendimiz düzenliyemiyoruz zaten onu geçtim 2013'te ki gol attığımızda veya gol kaçırdığımızda ki teknik direktör animasyonlarını neden entegre etmedin oyuna burada bir - aldı benden her neyse oyun işleyici ayarı medium oyun içi FPS 30 maç tekrarında FPS düşüşü yaşamadım.

Artıları;
+ PES 2017 göre atmosfer şahane ve gerçekci.
+ Kaleciler kolay kolay gol yemiyor.
+ Topa vurduğunda çimlerde saçılıyor.
+ Oyuncular terliyor ve bu göze çarpıyor sanırım grafiklerini arttırdıkları için olsa gerek.
+ Şut, pas ve dahasında gelişmeler var daha gerçekci.
+ Yeni gol sevinçleri eklenmiş.
+ PES 2017 göre seyirciler şimdi daha güzel görünüyor ve gerçekçi.
+ Yağmur yağıyor ve ekran ıslanıyor.
+ Ara pas vermek daha kolaylaştırılmış.
+ Oyun planında oyuncuların yüzleri eklenmiş.

Eksileri;
- Kaç yıldır çözülemeyen lisans sorunu.
- Oyun bana biraz yavaş geldi oyun hızını arttırınca daha iyi oldu gibi.
- Çok kontra atak oluyor bazı yerlerde boşluklar oluşuyor.
- PES 2017 kalenin yakınlarında vurduğunda kaleci kurtarıyordu en azından ama bunda ormana gidiyor.
dip not; benden bu kadar eksik ve fazlam varsa yorumlara yazın lütfen yorumlarınız benim için çok önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…