D dmorka Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma PES 2018 yükledim, oyuna girmeye çalıştığımda aşağıda gördüğünüz hatayı veriyor, çözümü nedir? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (248).png 73 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma PES 2018 yükledim, oyuna girmeye çalıştığımda aşağıda gördüğünüz hatayı veriyor, çözümü nedir?
Groah Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM 128MB VRAM AMD A4-9120e İşlemci AMD Raedon R3 E.K Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #2 dmorka dedi: Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma PES 2018 yükledim, oyuna girmeye çalıştığımda aşağıda gördüğünüz hatayı veriyor, çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Crack yapnamışsınız hocam. Artı 0 Eksi
dmorka dedi: Merhaba arkadaşlar, bilgisayarıma PES 2018 yükledim, oyuna girmeye çalıştığımda aşağıda gördüğünüz hatayı veriyor, çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Crack yapnamışsınız hocam.
KS KS D dmorka Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #3 Groah dedi: Crack yapnamışsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Yanlış dosyayı attığımı fark ettim yine de teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Groah dedi: Crack yapnamışsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Yanlış dosyayı attığımı fark ettim yine de teşekkür ederim
KIKU43BJK Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #4 Groah dedi: Crack yapnamışsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yaptım crack dosyası bozuk çıktı nereden bulurum? (konuyu hortlattım ama ) Artı 0 Eksi
Groah dedi: Crack yapnamışsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yaptım crack dosyası bozuk çıktı nereden bulurum? (konuyu hortlattım ama )
KS KS D dmorka Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #5 KIKU43BJK dedi: Hocam ben yaptım crack dosyası bozuk çıktı nereden bulurum? (konuyu hortlattım ama ) Genişletmek için tıkla... PES 2018 Crack İndir – Full Yapımı + Kurulum | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk PES 2018 Crack Full İndir, CPY tarafında oldukça ksa bir süre içerisinde sunulan bu crack dosyası sayesinde PES 2018 oyununa ücretsiz www.oyunindir.vip Attığım linkten indirebilirsiniz hocam Drive'dan indirin. Artı 0 Eksi
KIKU43BJK dedi: Hocam ben yaptım crack dosyası bozuk çıktı nereden bulurum? (konuyu hortlattım ama ) Genişletmek için tıkla... PES 2018 Crack İndir – Full Yapımı + Kurulum | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk PES 2018 Crack Full İndir, CPY tarafında oldukça ksa bir süre içerisinde sunulan bu crack dosyası sayesinde PES 2018 oyununa ücretsiz www.oyunindir.vip Attığım linkten indirebilirsiniz hocam Drive'dan indirin.