PES 2019 %90 CPU Kullanımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kashmar122

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selamun aleyküm. Hayırlı Ramazanlar. PES 2019 PC'de CPU kullanımı %90'larda, bu normal mi? Sizde de aynı ve oyun hafiften kasıyor. RTX 2060 ekran kartı, i7 7700 işlemci, 16 GB RAM var. PES 2019 kasma genel bir problemmiş galiba. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Yanlış konuşma kardeşim hallettim. Sana mı soracağım konu acıp acmayacagımı. Maddi durumum yok almıyorum. Bu arada sorunun cozumunu buldum, isteyen olursa yardımcı olurum.
Süper moderatör korsan değil ki arkadaşın orjinal oyunundan yükledim bu korsan mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Süpermoderatör korsan değil ki arkadaşın orjinal oyunundan yükledim bu korsan mı?
Siz oyuna kendiniz para verip almadığınız sürece korsana girer. Ayrıca maddi durumum yok bir bahane değil. Benim de BMW 520 için maddi durumum yok o zaman, ben çalıyor muyum?

Peki anladım. Teşekkür ederim.
İkisi çok farklı. İnternetten indirdiğimiz oyunlar da hep korsan o zaman. Çoğu öyle çünkü.

Son düzenleme:
Yanlış konuşma kardeşim hallettim. Sana mı soracağım konu acıp acmayacagımı. Maddi durumum yok almıyorum. Bu arada sorunun cozumunu buldum, isteyen olursa yardımcı olurum.
Süper moderatör korsan değil ki arkadaşın orjinal oyunundan yükledim bu korsan mı?
Oyun almaya durumunuz yok fakat RTX 2060, i7 7700 16GB RAM sistem kullanıyorsunuz, iyimiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı