PES 2019 %90 CPU Kullanımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kashmar122

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selamun aleyküm. Hayırlı Ramazanlar. PES 2019 PC'de CPU kullanımı %90'larda, bu normal mi? Sizde de aynı ve oyun hafiften kasıyor. RTX 2060 ekran kartı, i7 7700 işlemci, 16 GB RAM var. PES 2019 kasma genel bir problemmiş galiba. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Durumun yoksa biriktir paranı, al oyunu öyle oyna. Var mı öyle? Adam gitsin milyarlarını harcasın ve bir oyun yapsın, sen git onu korsan indir, o adamın emeğini çalarak oyna o oyunu. Bildiğin hırsızlık bu!

Durumun yoksa biriktir paranı, al oyunu öyle oyna. Var mı öyle? Adam gitsin milyarlarını harcasın ve bir oyun yapsın, sen git onu korsan indir, o adamın emeğini çalarak oyna o oyunu. Bildiğin hırsızlık bu!
İlk önce haklısın diye düşündüm de abartmışsın sende Şuanda kullandığın windows orjinal mi ? ofis programların ? varsa adobe programları her ne varsa işte hepsi orjinal mi ?
Crackli windowslar problem yaratabiliyor orjinal değilse etkisi olabilir.

Ofis programı, adobe vs. kullanmıyorum. Windows 7 kullanıyorum ve evet orijinal. Abartma olarak neresi abartma? Emek hırsızlığı değil mi bu? Sence de kaç bin liralık bilgisayar kullanıp durumum yok diye korsan oynamak mantıklı mı?

Yok mantıklı değil tabiki o sistemi kullanıp param yok diyene inanan zor çıkar zaten fakat ben sizin çıkışma şeklinize abartı dedim.

Kardeşim kusura bakma benim oyuna o kadar verecek param yok. Cevapların için sağol. Sitenin yarısı Windows’u bile korsan. Programları office hepsi korsan. Neyse kalın sağlıcakla.

Kardeşim kusura bakma benim oyuna o kadar verecek param yok. Cevapların için sağol. Sitenin yarısı Windows’u bile korsan. Programları office hepsi korsan. Neyse kalın sağlıcakla.
Sana korsan oyun oynadığın için laf edenlerin emin ol nerdeyse hepsinin işletim sistemi ve oynadığı çoğu oyun korsandır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…