M Melihh375 Hectopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 123 26 Mart 2020 #1 PES 2019'da şampiyonlar ligi yaması falan ekledim. Ama şampiyonlar ligi maçlarında hep maçlar gündüz oynanıyor çok kötü onu nasıl değiştirebilirim. Bir de süper lig yaparken kendi stadımda oynayamıyorum onu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2020
PES 2019'da şampiyonlar ligi yaması falan ekledim. Ama şampiyonlar ligi maçlarında hep maçlar gündüz oynanıyor çok kötü onu nasıl değiştirebilirim. Bir de süper lig yaparken kendi stadımda oynayamıyorum onu nasıl yapabilirim?
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 26 Mart 2020 #2 Oyun başlamadan önce forma seçiminden sonra veya önce stad, top, hava durumu vb. seçimleri oyun sana sunuyor. Oradan istediğin gibi ayarlayabilirsin. Artı 0 Eksi
Oyun başlamadan önce forma seçiminden sonra veya önce stad, top, hava durumu vb. seçimleri oyun sana sunuyor. Oradan istediğin gibi ayarlayabilirsin.
KS KS M Melihh375 Hectopat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 123 26 Mart 2020 #3 Darneluin dedi: Oyun başlamadan önce forma seçiminden sonra veya önce stad, top, hava durumu vb. seçimleri oyun sana sunuyor. Oradan istediğin gibi ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şampiyonlar liginde zaman yeri tek çizgi yani değiştiremiyorum süper ligde de kapalı değiştirmek Artı 0 Eksi
Darneluin dedi: Oyun başlamadan önce forma seçiminden sonra veya önce stad, top, hava durumu vb. seçimleri oyun sana sunuyor. Oradan istediğin gibi ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şampiyonlar liginde zaman yeri tek çizgi yani değiştiremiyorum süper ligde de kapalı değiştirmek