PES 2019 Kasma Problemi

3MRAH

Hectopat
Merhaba arkadaşlar başlıkta görüldüğü üzere oyunu yükledim ancak bariz bir kasma mevcut. Sistem gereksinimlerim oyunun istediklerinin üstünde. Bu konuda bilgisi olan var mı? GeForce Experince indirip oyunu optimize edeyim dedim ancak oyun optimize edilemiyor hatası veriyor.
Sistem Özellikleri:
Windows 10 işletim sistemi
12 GB RAM
2 GB GeForce 940M ekran kartı.
i5 6200U 2.3-2.4GHz işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyordum ve bütün interneti araştırdım ama bir çözüm bulamadım. En son bir forumda okudum galiba NVIDIA ayarlarına girip monitörü 144'ten 60'a çevirip oyuna girince kasma gitmişti. Ama sonraları bu da işe yaramaz olunca sildim oyunu 😅 HZ olayına bir bak istersen.

Merhaba arkadaşlar başlıkta görüldüğü üzere oyunu yükledim ancak bariz bir kasma mevcut. Sistem gereksinimlerim oyunun istediklerinin üstünde. Bu konuda bilgisi olan var mı? GeForce Experince indirip oyunu optimize edeyim dedim ancak oyun optimize edilemiyor hatası veriyor.
Sistem Özellikleri:
Windows 10 işletim sistemi
12 GB RAM
2 GB GeForce 940M ekran kartı.
i5 6200U 2.3-2.4GHz işlemci.
Oyun orjinal mi, korsan mı?

Korsandı ancak orjinalde de aynı sorunu yaşayan çok arkadaşım vardı sırf kasma sorunu yüzünden oyunu almadım,denemek amaçlı korsan indirdim kasınca da ne oyunu aldım ne de oynadım sildim.
Oyun açık iken;

Görev yöneticisi > Ayrıntılar > PES'in olduğu .exe > Öncelik ayarla > Yüksek

Bunu dener misiniz başlama vuruşunu yaptıktan sonra?
İnternette bunu da gördüm ancak bir etkisi olmadı maalesef :(
Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyordum ve bütün interneti araştırdım ama bir çözüm bulamadım. En son bir forumda okudum galiba NVIDIA ayarlarına girip monitörü 144'ten 60'a çevirip oyuna girince kasma gitmişti. Ama sonraları bu da işe yaramaz olunca sildim oyunu 😅 HZ olayına bir bak istersen.
Laptop'dan oynuyordum settings.exe de 60HZ olarak ayarlıydı.Harici olarak Nvidia Experince indirdim belli ayarlar yaptım ancak nafile.

Aynı sorun bende de vardı. GT1060 olmasına rağmen kasıyordu. Kasmaması için ekran boyutunun otomatik değişmesini engellemeniz gerekiyor. Varsayılan ekran kartını da harici ekran kartı olarak seçmeniz gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı