Çözüldü PES 2019 tam ekran olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

ffreaky

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen gün PES 2019 indirdim ve kurdum. Bilgisayarımı TV'ye bağlayarak oynamak üzere 4K televizyonumda bilgisayar zorlanmasın diye oyun çözünürlüğünü 1080P'ye ayarladım. Ancak şöyle bir sorun var: Oyun tam ekran moduna geçtiğinde TV'de sol üstte normalde "HDMI1 1080P 60Hz" yazarken "HDMI1 3840X2160P 30Hz" yazıyor ve çözünürlük aslında değişmese de ekran HZ değeri düşüyor. Bunu önlemek için çok yol denedim (Intel görüntü ayarlarından özel çözünürlük oluşturmak gibi.). Diğer oyunlar tam ekran 1080P'de açılırken bunun açılmama sebebi, ve bunun çözümü nedir? Bilenler yardımcı olsun lütfen.

Oyununuz korsan mı?

Değil ama fark edeceğini sanmıyorum. Çünkü korsan olan/olmayan diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı çıkmamıştı
Çözünürlük değişmiyor demişsiniz fakat oyunu tam ekran yaptığınızda 1080P'den 4K çözünürlüğe geçiş yapmış televizyonunuz. Bilgisayarınızı televizyona bağladıktan sonra çözünürlük ayarlarınızı yapın.

Masaüstü 1080P zaten

Masaüstü sağ tık görüntü ayarlarına girip TV nin olduğu ekranı seçip aşağıda çözünürlük sekmesinden çözünürlüğü ayarlayın. Ayrıca altta gelişmiş görüntü ayarlarına tıklayıp çıkan pencere monitor kısmından Hertz değerini değiştirebilirsiniz.

Anlatamıyorum galiba. Çözünürlük ayarlı zaten. Oyuna girince değişik gösteriyor. Alt+TAB yapıp çözünürlük ayarlarına baktığımda doğru gösteriyor.
ALt+Enter tuşlarına basın .
Tam ekranda 1080P oynamak istiyorum.

Masaüstü 1080P zaten
Dostum masaüstün 1080P değil monitörünün desteklediği çözünürlük 1080P. Televizyonun ise 4K'yı desteklediği için sen tam ekran yaptığında oyun kendini otomatik olarak kendini maksimum çözünürlüğe alıyor. Tam ekran yaptıktan sonra çözünürlüğü düşürün.

Diğer oyunlarda olmazken bunda oluyor.

Sorunumu bununla çözdüm.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…