PES 2020 alınır mı?

PES bu sene FIFA'dan daha çok gözle görülür değişiklik yapmış ve ben de PES'i almak istiyorum. Sizce PES alınır mı?
Konu kilitlenebilir. Oyunu aldım mis gibi oyunmuş valla.

Son düzenleme:
Online kısmı nasıl kardeşim? Yani donma yada bağlantısı kötü kişiler geliyor mu? Rakip ararken çok bekletiyor mu?

PES'i o hantal ve Arcade oyun tarzı yüzünden hiç beğenmiyorum. FIFA her sene aynı oyunu da çıkartsa yine de FIFA alırım. Ne olursa olsun PES bana göre hâla FIFA'ya rakip bir oyun değil.

PES 2020 aldım almaz olaydım. Durmaplay den aldım iade edemiyorum. Sistemim iyi olmasına rağmen kasıyor.Zaten konu açmıştım.

PES 2020 aldım almaz olaydım. Durmaplay den aldım iade edemiyorum. Sistemim iyi olmasına rağmen kasıyor.Zaten konu açmıştım.

Sistem özelliklerimiz aynı. Bende demosunu oynadığımda akıcı bir şekilde oynayamamıştım ama ben 60 Hz 1440x900 çözünürlükteki monitorde ve HDMİ kablom eski olduğu için tahminimce öyle bir sorun yaşadığımı düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…