PES 2020 için sistem tavsiyesi

• Konuyu başlatan Durur
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.825

Durur

Centipat
Merhabalar. Yeni bir sistem toplamak istiyorum ve sadece PES 2020 oynayacağım. Tabiki günlük işlerde de kullanacağım. Sistemi zorlayacak ileri derece programlar kullanmayacağım sadece Google Facebook vs gibi basit kullanım için. Önemli olan PES 2020'yi rahat bir şekilde yüksek ayarlarda oynayabilmem. Birçok forum sitesinden araştırdım karşılaştırmaları inceledim biri bir şey söylüyor diğeri tam tersini konuşuyor, bazıları işlemci i3 eski nesil dahi olsa işinizi görür önemli olan ekran kartı diyorlar. En önemliside PES 2020'nin sistem gereksinimlerinde ki işlemci ve ekran kartlarının aralarında çok fark olması. Minimum sistem gereksinimlerindeki ekran kartı GTX 670 ve bu kart Vatan'da 2150 civarında. Önerilen sistem gereksinimlerinde ki ekran kartı GTX 760 ve bunun fiyatı da Vatan'da 1800 civarında. Yani önerilen ekran kartı minimum sistem gereksinimlerindeki ekran kartından pahalı ve işlemcilerde aynı şekilde. Benim kafa iyice karıştı. PES 2020 için ben kafamda bir sistem kurdum bu sistem yeterli mi? Değilse sistem önerebilir misiniz? Bütçe en fazla 4500 TL. Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum.

Sistem;
  • Anakart: ASUS TUF H310M
  • İşlemci: Intel Core i5 9400F
  • Ekran Kartı: ASUS Dual RX580 8 GB
  • SATA: WD 1 TB
  • RAM: Crucial 8 GB

Sistem 2;
İşlemci: Ryzen 5 2600
Diğerleri aynı.

Bunlar yeterli mi veya daha iyi bir sistem önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Yeni bir sistem toplamak istiyorum ve sadece PES 2020 oynayacağım. Tabiki günlük işlerde de kullanacağım. Sistemi zorlayacak ileri derece programlar kullanmayacağım sadece Google Facebook vs gibi basit kullanım için. Önemli olan PES 2020'yi rahat bir şekilde yüksek ayarlarda oynayabilmem. Birçok forum sitesinden araştırdım karşılaştırmaları inceledim biri bir şey söylüyor diğeri tam tersini konuşuyor, bazıları işlemci i3 eski nesil dahi olsa işinizi görür önemli olan ekran kartı diyorlar. En önemliside PES 2020'nin sistem gereksinimlerinde ki işlemci ve ekran kartlarının aralarında çok fark olması. Minimum sistem gereksinimlerindeki ekran kartı GTX 670 ve bu kart Vatan'da 2150 civarında. Önerilen sistem gereksinimlerinde ki ekran kartı GTX 760 ve bunun fiyatı da Vatan'da 1800 civarında. Yani önerilen ekran kartı minimum sistem gereksinimlerindeki ekran kartından pahalı ve işlemcilerde aynı şekilde. Benim kafa iyice karıştı. PES 2020 için ben kafamda bir sistem kurdum bu sistem yeterli mi? Değilse sistem önerebilir misiniz? Bütçe en fazla 4500 TL. Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum.

Sistem;
  • Anakart: ASUS TUF H310M.
  • Işlemci: Intel Core i5 9400F.
  • Ekran kartı: ASUS Dual RX580 8 GB.
  • SATA: WD 1 TB.
  • RAM: Crucial 8 GB.

Sistem 2;
İşlemci: Ryzen 5 2600.
Diğerleri aynı.

Dostum o ekran kartları şu yüzden pahalı;
Artık NVIDIA o ekran kartlarını üretmiyor stokta kalan kartlar onlar o yüzden pahalılar.

Sistem;
  • Anakart: ASUS TUF H310M
  • İşlemci: Intel Core i5 9400F
  • Ekran Kartı: ASUS Dual RX580 8 GB
  • SATA: WD 1 TB
  • RAM: Crucial 8 GB

Sistem 2;
İşlemci: Ryzen 5 2600
Diğerleri aynı.

Ama son günlerde gta 5 de drop yiyorum nedenini bulamadım driverden mi işlemciden mi bir türlü anlamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı