qu4rex Hectopat Katılım 23 Eylül 2019 Mesajlar 94 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, PES 2020 Lite indirdim Steam'den. Oyun açılırken siyah ekranda kalıyor hem oyun hem de bilgisayar kilitleniyor. Bunun nedenini bilen veya sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2021
Arkadaşlar, PES 2020 Lite indirdim Steam'den. Oyun açılırken siyah ekranda kalıyor hem oyun hem de bilgisayar kilitleniyor. Bunun nedenini bilen veya sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
4 425122 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 168 7 Şubat 2021 #2 Steam'den kütüphanenize gelip sağ tıklayıp dosyalardan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yapar mısınız? Artı 0 Eksi
Steam'den kütüphanenize gelip sağ tıklayıp dosyalardan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yapar mısınız?
KS KS qu4rex Hectopat Katılım 23 Eylül 2019 Mesajlar 94 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Şubat 2021 #3 425122 dedi: Steam'den kütüphanenize gelip sağ tıklayıp dosyalardan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... deneyelim 425122 dedi: Steam'den kütüphanenize gelip sağ tıklayıp dosyalardan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Denedim fakat yine olmadı acaba başka çözüm yolları var mıdır? qu4rex dedi: Deneyelim. Denedim fakat yine olmadı acaba başka çözüm yolları var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bir de bu şekilde AMD ayarlarında değişik bir simgesi var. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (349).png 306,9 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleme: 7 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
425122 dedi: Steam'den kütüphanenize gelip sağ tıklayıp dosyalardan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... deneyelim 425122 dedi: Steam'den kütüphanenize gelip sağ tıklayıp dosyalardan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Denedim fakat yine olmadı acaba başka çözüm yolları var mıdır? qu4rex dedi: Deneyelim. Denedim fakat yine olmadı acaba başka çözüm yolları var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bir de bu şekilde AMD ayarlarında değişik bir simgesi var.