PES 2020 nasıl indirilir?

Computer Geek

Hectopat
Daha fazla  
Çok nostalji olmasa da PES 2020 oynayasım geldi ve oyunun Steam'dan kaldırıldığını gördüm. Crack yapmaktan başka yol gözükmüyordu ve bu oyunun crackinin Steam'da bulunan PES 2020 Lite sürümünü (bir nevi demosu) crackle tam sürüme çevrildiğini gördüm fakat Lite'nin de Steam'den kaldırıldığını gördüm. Başka bir yolu var mıdır?

Kanka zona diye bir uygulama var ordan indirebilirsin içinde neredeyse çoğu oyunun cracklenmis hali var

Steam hediye kodu gibi. Youtube'tan araştırmanızı öneririm.
Sağ olun.
Kanka zona diye bir uygulama var ordan indirebilirsin içinde neredeyse çoğu oyunun cracklenmis hali var
Ben bu uygulamayı da indirdim ve buradan 2 oyun indirdim. FIFA 16 ve PES 2020. Bu 2 oyun da demo & lite sürümlerine özel dosya ile (bypass) tam sürüm haline getiriliyordu fakat Origin ve Steam'da demoları kaldırılmış. Zona ise bu 2 oyunun full dosyalarını indirdi ama ikisinde de açılmadı. FIFA'da Origin için key aradı. PES ise Steam ile alakalı bir hata verdi. Steam kütüphanesine PES 2020'yi Steam dışı eklediğimde ise beni oyunun sayfasına gönderiyor ve haliyle satıştan kaldırıldığını söylediği için hiçbir şekilde açılmıyor.

Son düzenleme:
Hocam merhaba, konuyu biraz hortlatmış olacağım fakat bir yolunu bulabildiniz mi en sonunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…