3 359382 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 62 Çözümler 1 12 Temmuz 2024 #1 Merhaba zamanında çok oynadığım için canım aşırı çekti ve tekrardan PES 2020 alıp oynamak istiyorum. Ama Steam CD keyini nereden bulup alabilirim? Baktım hiçbir yerde bulamadım. Alabileceğim güvenilir satış yapan bir yer var mı?
Merhaba zamanında çok oynadığım için canım aşırı çekti ve tekrardan PES 2020 alıp oynamak istiyorum. Ama Steam CD keyini nereden bulup alabilirim? Baktım hiçbir yerde bulamadım. Alabileceğim güvenilir satış yapan bir yer var mı?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.292 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #2 Maalesef yok diye biliyorum. Ben de bir aralar arıyordum satış yapan 3-5 site vardı hepsinde de fiyatlar 5K ve üstüydü.
Maalesef yok diye biliyorum. Ben de bir aralar arıyordum satış yapan 3-5 site vardı hepsinde de fiyatlar 5K ve üstüydü.
3 359382 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 62 Çözümler 1 12 Temmuz 2024 #3 balkann dedi: Maalesef yok diye biliyorum. Ben de bir aralar arıyordum satış yapan 3-5 site vardı hepsinde de fiyatlar 5K ve üstüydü. Genişletmek için tıkla... Hiç mi bulma şansım yok ya Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2024
balkann dedi: Maalesef yok diye biliyorum. Ben de bir aralar arıyordum satış yapan 3-5 site vardı hepsinde de fiyatlar 5K ve üstüydü. Genişletmek için tıkla... Hiç mi bulma şansım yok ya
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.292 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #4 359382 dedi: Hiç mi bulma şansım yok ya Genişletmek için tıkla... Sahibinden tarzı yerlerde cd key değil de belki direkt kutulu oyun satılıyor olabilir. O tarz bir şey ile ilgilenirsen göz at.
359382 dedi: Hiç mi bulma şansım yok ya Genişletmek için tıkla... Sahibinden tarzı yerlerde cd key değil de belki direkt kutulu oyun satılıyor olabilir. O tarz bir şey ile ilgilenirsen göz at.
3 359382 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 62 Çözümler 1 12 Temmuz 2024 #5 balkann dedi: Sahibinden tarzı yerlerde CD key değil de belki direkt kutulu oyun satılıyor olabilir. O tarz bir şey ile ilgilenirsen göz at. Genişletmek için tıkla... Onlara baktım çoğu fahiş fiyat ve orijinal falan olmayanları ile dolu.
balkann dedi: Sahibinden tarzı yerlerde CD key değil de belki direkt kutulu oyun satılıyor olabilir. O tarz bir şey ile ilgilenirsen göz at. Genişletmek için tıkla... Onlara baktım çoğu fahiş fiyat ve orijinal falan olmayanları ile dolu.