SAAGA Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar oyunun hata raporu: Logfile Ben hataların bazılarını düzelttim fakat ayni hatayı veriyor. Şimdiden teşekkürler. Yeni rapor: Logfile Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2020
Arkadaşlar oyunun hata raporu: Logfile Ben hataların bazılarını düzelttim fakat ayni hatayı veriyor. Şimdiden teşekkürler. Yeni rapor: Logfile
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 22 Kasım 2020 #2 @338990 Yanlış, değil mi? Linki kaldırdım merak etme. @Bora Dere Hocam bir bakabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.823 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 22 Kasım 2020 #3 Gördüğüm kadarıyla oyununuz korsan, ilk sefer dışında korsana desteğimiz yok. Oyunu alın, yine sorun yaşarsanız yardımcı oluruz. eFootball PES 2021 SEASON UPDATE on Steam Celebrate 25 years of PES with the eFootball PES 2021 Season Update* - available at a special anniversary price! store.steampowered.com Artı 0 Eksi
Gördüğüm kadarıyla oyununuz korsan, ilk sefer dışında korsana desteğimiz yok. Oyunu alın, yine sorun yaşarsanız yardımcı oluruz. eFootball PES 2021 SEASON UPDATE on Steam Celebrate 25 years of PES with the eFootball PES 2021 Season Update* - available at a special anniversary price! store.steampowered.com
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 22 Kasım 2020 #4 Bora Dere dedi: Gördüğüm kadarıyla oyununuz korsan, ilk sefer dışında korsana desteğimiz yok. Oyunu alın, yine sorun yaşarsanız yardımcı oluruz. eFootball PES 2021 SEASON UPDATE on Steam Celebrate 25 years of PES with the eFootball PES 2021 Season Update* - available at a special anniversary price! store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Aaa. Ben korsan olduğuna bakmamıştım. Şimdi anlıyorum hocam... Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Gördüğüm kadarıyla oyununuz korsan, ilk sefer dışında korsana desteğimiz yok. Oyunu alın, yine sorun yaşarsanız yardımcı oluruz. eFootball PES 2021 SEASON UPDATE on Steam Celebrate 25 years of PES with the eFootball PES 2021 Season Update* - available at a special anniversary price! store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Aaa. Ben korsan olduğuna bakmamıştım. Şimdi anlıyorum hocam...
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 22 Kasım 2020 #5 Oyununuz korsan olduğu için destek veremiyoruz. Orijinal edinip herhangi bir sorun yaşarsanız burada konu açabilirsiniz. Yukarıda link bırakılmış, formaliteden biz de link bırakalım. eFootball PES 2021 SEASON UPDATE on Steam Celebrate 25 years of PES with the eFootball PES 2021 Season Update* - available at a special anniversary price! store.steampowered.com Artı 0 Eksi
Oyununuz korsan olduğu için destek veremiyoruz. Orijinal edinip herhangi bir sorun yaşarsanız burada konu açabilirsiniz. Yukarıda link bırakılmış, formaliteden biz de link bırakalım. eFootball PES 2021 SEASON UPDATE on Steam Celebrate 25 years of PES with the eFootball PES 2021 Season Update* - available at a special anniversary price! store.steampowered.com