Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 30 Nisan 2021 #61 fatihterim dedi: Hem FIFA hem de PES 21 oynayan biri olarak kariyerde pes daha zevkli atmosfer açısından ama mekanikleri hiç iyi değil FIFA kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu senenin FIFA'sını almak akıl kârı iş değil konunun ilk sayfasında kendi FIFA 21 inceleme konumu atmıştım okursanız görebilirsiniz.
fatihterim dedi: Hem FIFA hem de PES 21 oynayan biri olarak kariyerde pes daha zevkli atmosfer açısından ama mekanikleri hiç iyi değil FIFA kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam bu senenin FIFA'sını almak akıl kârı iş değil konunun ilk sayfasında kendi FIFA 21 inceleme konumu atmıştım okursanız görebilirsiniz.
fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 30 Nisan 2021 #62 Ciri Riannon dedi: Hocam bu senenin FIFA'sını almak akıl kârı iş değil konunun ilk sayfasında kendi FIFA 21 inceleme konumu atmıştım okursanız görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fiyat konusunda haklı olabilirsiniz, zaten kendim de dedim kariyer için PES daha zevkli.
Ciri Riannon dedi: Hocam bu senenin FIFA'sını almak akıl kârı iş değil konunun ilk sayfasında kendi FIFA 21 inceleme konumu atmıştım okursanız görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fiyat konusunda haklı olabilirsiniz, zaten kendim de dedim kariyer için PES daha zevkli.
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 30 Nisan 2021 #63 Rezerve6 dedi: Hocam doğru ancak çok detaylı bir yama, zaten sitelerinde 1GB'lik partlar halinde indirme seçenekleri sunmuşlar. Ben kendim kullandığım için önerdim, yoksa tabii ki farklı yamalar da mevcut. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam bende ismini çok duymuştum ama hiç kullanmadım
Rezerve6 dedi: Hocam doğru ancak çok detaylı bir yama, zaten sitelerinde 1GB'lik partlar halinde indirme seçenekleri sunmuşlar. Ben kendim kullandığım için önerdim, yoksa tabii ki farklı yamalar da mevcut. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam bende ismini çok duymuştum ama hiç kullanmadım
Rezerve6 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 12 Çözümler 30 Yer Kajaani Daha fazla Sistem Özellikleri R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850 Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #64 Ciri Riannon dedi: Doğrudur hocam bende ismini çok duymuştum ama hiç kullanmadım Genişletmek için tıkla... Deneyin tavsiye ederim hocam , PES 20 için tezahürat yaması olarak 4 GB indirmiştim. Yaptıkları işler çok detaylı kısacası.
Ciri Riannon dedi: Doğrudur hocam bende ismini çok duymuştum ama hiç kullanmadım Genişletmek için tıkla... Deneyin tavsiye ederim hocam , PES 20 için tezahürat yaması olarak 4 GB indirmiştim. Yaptıkları işler çok detaylı kısacası.
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 30 Nisan 2021 #65 Rezerve6 dedi: Deneyin tavsiye ederim hocam , PES 20 için tezahürat yaması olarak 4 GB indirmiştim. yaptıkları işler çok detaylı kısacası. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için sağ olun hocam bir göz atayım en iyisi neymiş bu smokepatch bir bakalım
Rezerve6 dedi: Deneyin tavsiye ederim hocam , PES 20 için tezahürat yaması olarak 4 GB indirmiştim. yaptıkları işler çok detaylı kısacası. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için sağ olun hocam bir göz atayım en iyisi neymiş bu smokepatch bir bakalım