M MernandoFuslera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar oyun şu an indirimde 16 TL sizce PES 2021 şu an alınır mı ve alınırsa hangi Edition'u önerirsiniz?
Arkadaşlar oyun şu an indirimde 16 TL sizce PES 2021 şu an alınır mı ve alınırsa hangi Edition'u önerirsiniz?
YavuzSelim18 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 809 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #2 Alınır. Ben son günlerde çok sardım. Yama falanda kurarsın. Analig ve myclub oynarsan çok zevk alırsın. Normal sürümü alabilirsin diğerlerinde önemli farklar yok(bence) ama myclub'a özel öğeler veriyor diye biliyorum. Sana kalmış.
Alınır. Ben son günlerde çok sardım. Yama falanda kurarsın. Analig ve myclub oynarsan çok zevk alırsın. Normal sürümü alabilirsin diğerlerinde önemli farklar yok(bence) ama myclub'a özel öğeler veriyor diye biliyorum. Sana kalmış.
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2021 #3 MernandoFuslera dedi: Arkadaşlar oyun şu an indirimde 16 TL sizce PES 2021 şu an alınır mı ve alınırsa hangi Edition'u önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kİşiden Kişiye Değişir Ama Al Derim
MernandoFuslera dedi: Arkadaşlar oyun şu an indirimde 16 TL sizce PES 2021 şu an alınır mı ve alınırsa hangi Edition'u önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kİşiden Kişiye Değişir Ama Al Derim
Talha Gül Centipat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 211 Çözümler 4 26 Haziran 2021 #4 16 TL iken kaçırmadan aldım. Futbol oyunlarını seviyorsan alabilirsin. Bu fiyata sonra bulamayabilirsin.
16 TL iken kaçırmadan aldım. Futbol oyunlarını seviyorsan alabilirsin. Bu fiyata sonra bulamayabilirsin.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 26 Haziran 2021 #5 MernandoFuslera dedi: Arkadaşlar oyun şu an indirimde 16 TL sizce PES 2021 şu an alınır mı ve alınırsa hangi Edition'u önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bence demo sürümü gayet yeterli ama siz bilirsiniz.
MernandoFuslera dedi: Arkadaşlar oyun şu an indirimde 16 TL sizce PES 2021 şu an alınır mı ve alınırsa hangi Edition'u önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bence demo sürümü gayet yeterli ama siz bilirsiniz.
Talha Gül Centipat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 211 Çözümler 4 26 Haziran 2021 #6 Ahmet_53 dedi: Bence demo sürümü gayet yeterli ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Demo sürümünde ana lig ve efsane ol yok. Sadece MYCLUB var. Zaten ana lig ve efsane ol için alınacaksa alınır.
Ahmet_53 dedi: Bence demo sürümü gayet yeterli ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Demo sürümünde ana lig ve efsane ol yok. Sadece MYCLUB var. Zaten ana lig ve efsane ol için alınacaksa alınır.