K kingkong94 Femtopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar PES 2021 de ekran yırtılma sorunum var. Ne yaptıysam çözemedim. 75 FPS sabitlememe rağmen ekran yırtılmaları çok fazla. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2021
Arkadaşlar PES 2021 de ekran yırtılma sorunum var. Ne yaptıysam çözemedim. 75 FPS sabitlememe rağmen ekran yırtılmaları çok fazla. Nasıl çözebilirim?
K9Meliha Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 286 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #2 kingkong94 dedi: Arkadaşlar PES 2021 de ekran yırtılma sorunum var. Ne yaptıysam çözemedim. 75 FPS sabitlememe rağmen ekran yırtılmaları çok fazla. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Sadece pes de mi oluyor? Sadece onda oluyorsa sıkıntı vardır. Bütün oyunlarda oluyorsa G-Sync ya da FreeSync açman lazım.
kingkong94 dedi: Arkadaşlar PES 2021 de ekran yırtılma sorunum var. Ne yaptıysam çözemedim. 75 FPS sabitlememe rağmen ekran yırtılmaları çok fazla. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Sadece pes de mi oluyor? Sadece onda oluyorsa sıkıntı vardır. Bütün oyunlarda oluyorsa G-Sync ya da FreeSync açman lazım.
K kingkong94 Femtopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #3 K9Meliha dedi: Sadece pes de mi oluyor? Sadece onda oluyorsa sıkıntı vardır. Bütün oyunlarda oluyorsa G-Sync ya da FreeSync açman lazım. Genişletmek için tıkla... Sadece onda oluyor.Her türlü ayarı denedim dostum.Başta yoktu gelen güncellemeden sonra oldu.
K9Meliha dedi: Sadece pes de mi oluyor? Sadece onda oluyorsa sıkıntı vardır. Bütün oyunlarda oluyorsa G-Sync ya da FreeSync açman lazım. Genişletmek için tıkla... Sadece onda oluyor.Her türlü ayarı denedim dostum.Başta yoktu gelen güncellemeden sonra oldu.